la 06.04. klo 20:00

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuumat joukkueet ja kiivas pudotuspelityöntö NHL:ssä! Onko tässä kauden paras taistelu Prime Timessa?

Pittsburgh Penguins tekee melkoista työntöä kohti pudotuspelimahdollisuutta, mutta heräsikö taannoinen kestomenestyjä kuitenkin liian myöhään? Tampa Bay Lightningin tarina voi jatkua vielä pitkään – joukkue on yksi parhaista joukkueista koko NHL:ssä tämän kalenterivuoden puolella ja sen maalivahti- sekä erikoistilannepelaaminen on sensaatiomaisella tasolla. Tätä herkkupalaa et todellakaan halua missata ja se tarjoillaan Suomessa parhaaseen katseluaikaan hieman iltakahdeksan jälkeen!

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Juurikaan suuremmiksi eivät panokset runkosarjakiekossa voi kasvaa. Pittsburgh Penguins jahtaa pudotuspeliunelmaa ja kirjoitushetkellä se majailee ainoastaan kahden pisteen päässä paikasta auringossa. Kirjoitushetkellä itäisen konferenssin kiivassa taistelussa ovat Mike Sullivanin miehistön lisäksi ottelun vähemmän pelanneet Washington Capitals pisteellä edellä ja Detroit Red Wings niin ikään paunan etumatkalla sekä viimeisissä pudotuspelipaikoissa kiinni olevat New York Islanders ja Philadelphia Flyers saman määrän otteluita pelanneena ja kaksi pinnaa edellä.

Tampa Bay Lightning on isännille yksi kovimmista mahdollisista mittareista juuri tällä hetkellä. Vieraskiertueella olevat salamapaidat kellistivät Kanadan visiitillä viimeisimpinä Toronton numeroin 4–1 sekä Montréalin maalein 7–4. Ensin mainitussa voitossa huomionarvoista oli, että Joe Cooperin miehistö latoi kaikki maalinsa tasakentällisin. Viidellä viittä vastaan Lightningilla on yleensä ollut ongelmia, mutta erikoistilanteet se tuntuu voittavan lähes aina.

Julien BriseBois näyttää tällä hetkellä nerolta. Anthony Duclairin tulo Lightningiin mahdollisti Cooperille sen, että tämä saa rakennettua kaksi todella vahvaa tulosyksikköä ja tehopotentiaalia sekä kovuutta kolmoskentän keskikaistalle Nick Paulin muodossa. Myös ykkösylivoimassa pelaava monitoimimies Paul teki Torontossa maalin ja osui peräti kahdesti Montréal-ottelussa. Lisäksi Duclair on pelannut Lightningissa lähes piste per peli tahdilla – salamapaidassa pelattuja otteluita 28-vuotiaalla hyökkääjällä on 12 ja näissä mies on latonut viisi maalia ja yhtä monta syöttöä (5+5).

Panosta ei ole ainoastaan kotijoukkueella. Lightningilla on yhä mahdollisuus jopa ohittaa ainoastaan kahden pinnan päässä oleva Toronto Maple Leafs ja nousta omassa divisioonassaan kolmanneksi. Tämä tarkoittaisi luultavasti lyhyttä pelimatkaa ja Florida Panthersia avauskierroksen vastustajaksi, mikä olisi Cooperin miehistölle selvästi Boston Bruinsia mielekkäämpi vaihtoehto. Lisäksi mahdollisessa Toronto-sarjassa nousu Kanadan Ilveksen ohi tarkoittaisi tietysti kotietua mahdollisessa keskinäisessä sarjassa.

Todella kiinnostavista lähtökohdista päästään siis huippuvireisten Lightningin ja Penguinsin kohtaamiseen. Kun Lightningin tehokalustoa nostettiin jo esille, on huomioitava myös isäntien konkariosaston eli Sidney Crosbyn, Jevgeni Malkinin ja Kris Letangin tasonnosto. Crosby etunenässä on ollut aivan liekeissä ja konkarisentterin pysäyttämisessä Lightning-alakerralla riittää työnsarkaa. Joka tapauksessa kuuma kamppailu on tiedossa, eikä mitään ole tarjolla ilmaiseksi – jatkoaika tuoksuu, joten ristiä läväytetään lapulle.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus (1. puoliaika) – Liverpool -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.