NHL la 12.03. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Vegas Golden Knights

Jatkuuko Vegasin vierasreissu tappiollisena?

Pittsburgh Penguins on päässyt pelaamaan erittäin kovia otteluita viime aikoina ja ensi yönä on tulossa yksi lisää, kun se saa vieraaksi Vegas Golden Knightsin. Vegasin kausi on jättänyt parantamisen varaa ja lisäksi muutama edellinen matsi on mennyt pahasti penkin alle. Väsyneillä jaloilla Pittsburghin vieraaksi matkaaminen ei lupaa hyvää.

Pittsburgh on kohdannut edellisissä kolmessa matsissa Tampa Bayn, Carolinan sekä Florida – kaksi viimeisintä päättyi maalin tappioon, Carolinaa vastaan jatkoajalla. Pittsburgh on maaliodottamien osalta ollut kaksikosta vahvempi, mikä selittyy pitkälti laadukkaammalla puolustuspelillä. Hyökkäyksen osalta laatua riittää molemmissa leireissä, mutta Vegasilla maalihanat on viime aikoina ollut tukossa eikä tehoja ole syntynyt edes heikompia joukkueita vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tilanne Vegasissa ei näytä missään nimessä hyvältä, sillä helppoja pistemenetyksiä on tullut viime aikoina aivan liikaa. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta tappioita on tullut peräti viisi ja mukaan mahtuu muun muassa Arizona, Philadelphia sekä Buffalo. Kahteen edelliseen otteluun Philadelphiaa ja Buffaloa vastaan tehtyjä maaleja on ainoastaan kaksi, vaikka paikkoja syntyi useamman maalin edestä. Jälkimmäinen mittelö käytiin viime yönä, joten lepoaikaa ei pahemmin jää. Lisäksi Robin Lehner ei ollut viime yönä pelikunnossa, joten Laurent Brossoitille on todennäköisesti back-to-back tarjolla.

Pittsburgh lähtee Uhmapelaajien papereissa selvänä ennakkosuosikkina yön otteluun, jopa selvempänä mitä kertoimet antaa olettaa. Pittsburghin viimeaikaiset tappiot selittyy pitkälti vaikealla otteluohjelmalla, kun Vegas puolestaan ei ole löytänyt tehoja edes sarjan häntäpään jengejä vastaan. Toivotaan, että isännät ottaa lepoedusta kaiken irti ja vie voiton varsinaisen peliajan puitteissa!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “1×2 Pittsburgh” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>

10 euroa pelirahaa