NHL la 09.04. klo 22:00

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Pittsburghin ja Washingtonin välillä puolustus vie voiton!

Lauantaina päästään nauttimaan jälleen maailman parasta jääkiekko loistavaan katseluaikaan, kun Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals iskevät yhteen. Sidney Crosbyn pelikunto on epävarma, sillä hän oli sivussa edellisestä ottelusta. Hyökkäysvoimaa joka tapauksessa löytyy molemmilta puolilta, mutta Uhmapelaajien odotukset on ennen kaikkea tasaisessa ja toivon mukaan vähämaalisessa väännössä.

Pittsburgh on päässyt takomaan kovi matseja viime aikoina, mutta tulokset on jättänyt parantamisen varaa. Viimeisistä viidestä ottelusta on tullut vain yksi voitto, se tosin loistavasti kotona pelaavan Minnesotan vieraana. Tappioista kaksi tuli Coloradoa ja kaksi Rangersia vastaan, eli ei siis mitään helppoja matseja. Pittsburgh ei ole hyökkäyssuuntaan viime aikoina loistanut, vaikka yksi 11 maalin nöyryytys mahtuu mukaan Detroitia vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Washington hävisi kotona Minnesotalle ja Carolinalle yhteismaalein 2-11, mutta pesi välittömästi kasvonsa kaatamalla Tampa Bayn lukemin 4-3. Viimeisten 15 ottelun otannalla vire on ollut hyvä, mutta laskemaan päin. Viimeisistä seitsemästä ottelusta voittoja on kertynyt kolme ja lisäksi jokainen tappio on tullut kotikaukalossa. Alexander Ovechkin kannattelee joukkuetta hyökkäyspäässä, mutta ykkösketjun ulkopuolella tulituki on jäänyt vähille.

Kumpikaan joukkueista ei lukeudu aivan kärkipäähän tehtyjen tai päästettyjen maalien osalta, mutta kun lähdetään tarkastelemaan maaliodottamia, nousee kiinnostus vähämaalisuutta kohtaan entisestään. Päästetyn maaliodottaman osalta voidaan sanoa, että molemmat jengit pystyy puolustamaan tarvittaessa erittäin tiiviisti. Alivoimapeli on ollut yksi Pittsburghin vahvuuksia ja myös vierailla kelvollisella tasolla, kun puolestaan ylivoima ei rullaa tähtipelaajista huolimatta. Vaikka molemmista leireistä löytyy tähtitason yksilöitä, vie puolustuspeli tällä kerralla voiton. Lapulle isketään alle 6,0 maalia varsinaisella peliajalla, eli tasan kuudella panos saadaan takaisin.

10 euroa pelirahaa