la 14.01. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalivahtiosasto ratkaisevassa roolissa! Saadaanko Pittsburghin ja Winnipegin välille maalijuhlat?

Ensi yönä on kovan tason kamppailu luvassa, kun Pittsburgh Penguins ja Winnipeg Jets kohtaavat. Pittsburgh on vaikean jakson jäljiltä saanut pari voittoa alle, mutta nyt testi tulee olemaan jälleen kova, sillä vieraat on ollut loistavassa iskussa. Läntisen konferenssin neljäntenä majaileva Winnipeg on viimeisistä seitsemästä ottelusta voittanut kuusi, joten tasokasta kamppailua on lupa odottaa.

Pittsburgh ei ole viime aikoina aivan parhaassa iskussa ollut. Kahta viimeisintä voittoa edeltänyt kuuden ottelun tappioputki meni osittain vaikean otteluohjelman piikkiin, mutta tilannetta ei myöskään ole helpottanut ykkösvahti Tristan Jarryn loukkaantuminen. Viimeisimmässä ottelussa kakkosvahti Casey DeSmith tykitettiin Vancouverin toimesta vaihtoon alle kymmenessä minuutissa. Vaikka Pittsburgh joutui aikaisessa vaiheessa peräti kolmen maalin tappioasemaan, nousi se lopulta komeasti voittoon lukemin 5-4.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pittsburgh Penguins

@penguins
It was a memorable first win as a Penguin for Dustin Tokarski.

Tokarski: "I'm there for a reason - if I'm needed to be called upon. I heard my name and just wanted to go in and compete and give the guys a chance."

Tähän taistoon mielenkiintoa lisää se, että Winnipeg pelasi edellisenä yönä Buffalon vieraana vieden voiton lukemin 4-2. Ykkösvahti Connor Hellebuyck oli maalilla, joten mikäli häntä nyt lepuutetaan, tulee tolppien väliin kakkosvahti David Rittich. Hellebuyck on ollut yksi kuluneen kauden parhaista maalivahdeista, vaikka hänen tilastot koki kovan kolauksen taannoisessa ottelussa Detroitia vastaan. Hänen selän taakse meni kuusi kiekkoa ja muutama maaleista oli astetta helpompia.

Winnipeg Jets

@NHLJets
CONNOR HELLEBUYCK

#NHLAllStarVote

Overia lähdetään aavistelemaan siltä kantilta, että Hellebuyck voisi olla sivussa, kuten myös isäntien ykkösvahti Jarry. On myös mahdollista, että Vancouver-ottelussa tolppienväliin kesken ottelun vaihdetulle Dustin Tokarskille olisi startti tarjolla kotijoukkueen maalilla. Lisäksi Pittsburghin alakerrasta on näillä näkymin edelleen sivussa Kris Letang sekä Jeff Petry. Lapulle otetaan yli 6,0 maalia varsinaisella peliajalla. Tasan kuudella panos palautuu ja suuremmat lukemat tuo lisää täytettä kassaan. Aloittavista maalivahdeista ei kuitenkaan vielä täyttä varmuutta ole, joten pidetään panos maltillisena.