NHL su 23.01. klo 20:00

Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets

Winnipeg Jetsin hurja kahdeksan ottelun vieraskiertue päättyy! Jatkuuko pingviinipaitojen lento NHL:ssä?

Pittsburgh Penguins on ollut viime aikoina todella liidokas. Kuluvalla viikolla joukkue on kaatanut jo Vegas Golden Knightsin, Ottawa Senatorsin sekä Columbus Blue Jacketsin ja seuraavana onneaan koittaa Winnipeg Jets. Vierailija pelasi eilen Boston Bruinsin vieraana ja hävisi kolmatta kertaa peräkkäin. Vaikka kokoonpanotilanne on parantunut, alkaa seitsemän ottelun vierasreissu varmasti jo tuntua.

Winnipeg Jets hävisi lauantai-iltana Boston Bruinsille 3–2-lukemin. Vaikka joukkueen tekemisessä oli paljon hyvää, mieleen jäi lähinnä sen hyytyminen erityisen vahvan avauserän jälkeen. Pitkä vieraskiertue alkaa tehdä tehtävänsä joukkueessa ja tuleva ottelu on jo kahdeksas perättäinen reissun päällä. Tulevan kamppailun jälkeen joukkue saa hetken levätä ja sen jälkeen luvassa on pelejä kotona, mutta vielä pitäisi jotenkin selviytyä korkealiitoista Pittsburgh Penguinsia vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isännillä on allaan neljä vahvaa voittoa, joista kolme viimeisintä ovat tulleet kuluvalla viikolla ja varsinaisella peliajalla. Näissä kolmessa kamppailussaan joukkue on viimeistellyt 16 täysosumaa ja joutunut antautumaan yhdeksän kertaa – maalirikkaita kamppailuita on siis pelattu. Jevgeni Malkin on ollut erinomaisessa iskussa, kuten myös Sidney Crosby. On kuitenkin huomionarvoista, että esimerkiksi kuluvalla viikolla peräti 16 eri pelaajaa on päässyt tehopisteille – siis yhtä monta eri pelaajaa kuin tehtyjä osumiakin.

Pittsburghilla on ollut edellisen ottelunsa jälkeen huomattavasti reissulaisia pidempi lepo, mikä ei voi olla näkymättä. Loistavassa vireessä oleva pingviinilauma tulee ottelun alkuun taatusti kovaa ja voisi veikata, että vierailija on helisemässä. Pelivalinnaksi otetaan, että avauserä menee isännille (1X2, 1. erä). Jetsin sairastupa on melkolailla tyhjentynyt, mutta Nikolaj Ehlers on merkittävistä tekijöistä yhä telakalla. Isännillä puolestaan Jason Zucker sekä maalivahti Louis Domingue jatkavat loukkaantuneina.

10 euroa pelirahaa