NHL ke 02.02. klo 02:00

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Jäävätkö Crosby ja Ovetshkin ilman tehoja?

Ensi yönä NHL:ssä nähdään 2000-luvun klassikko, kun vastakkain ovat Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals. Kummankin joukkueen peli on ailahdellut runsaasti viime aikoina, joten voittajaa on haastavaa lähteä veikkaamaan. Iskunpaikka onkin maalimäärässä. Pelivalintamme on, että pelissä tehdään alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-1, 3-2 tai 2-0 loppulukemiin.

Pittsburghin maalintekopeli on ollut viime aikoina vaisua. Joukkue on jo kolmen ottelun tappioputkessa, jonka aikana se on saanut aikaiseksi vain kuusi maalia. Ykköstähti Sidney Crosby on pystynyt tekemään tasaisesti tehoja, mutta muista kentistä ei tule tarpeeksi tukea. Selvin floppi on Kasperi Kapanen, joka on jo neljän ottelun pisteettömässä putkessa. Suomalaislaituri hankittiin kesällä isoin odotuksin, mutta tähän mennessä hän on ollut kaikkea muuta kuin kärkilaiturin tasoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Washingtonkaan ei ole viime aikoina juuri maaleilla juhlinut, jos jätetään Dallas-ottelu huomioimatta. Siinä Capitals iski viisi maalia, mutta isoin kiitos isosta maalimäärästä kuului vastustajan surkealle maalivahtipelille. Washingtonin omasta maalintekopelistä tuo ottelu ei kertonut juuri mitään. Edellisissä kolmessa ottelussa Capitals oli saanut aikaiseksi vain neljä maalia. Aleksandr Ovetshkin on ollut alkukauden petomoodissa, mutta alkaako kokeneen venäläisen jalka jo hieman painamaan? Ovetshkin ei ole vuosiin pelannut ehjää kautta. Yleensä kipinä syttyy vasta keväällä. Nyt bensatankki voi hyvin olla tyhjä syksyn jälkeen.

Kumpikin joukkue on tehnyt viime aikoina todella vaatimattomia maalimääriä. Annamme pienelle maalimäärälle hyvän todennäköisyyden, johon suhteutettuna kakkosen kerroin on erinomainen. Yli 5,5:n maalimäärä vaatisi jo huonoa maalivahtipeliä jommalta kummalta joukkueelta, ja alkukauden näyttöjen perusteella emme siihen usko. Näin ollen lapulle laitetaan, että matsissa syntyy alle 5,5 maalia.

10 euroa pelirahaa