la 16.03. klo 17:00

Pixbo - AIK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitäh? Ruotsin mahtiseura kriisissä ja paineet kasvaa – “Ketut” ei valitettavasti anna päätöskierroksella armoa!

Ruotsin Superliigan runkosarjan tuhdilla päätöskierroksella ei lähdetä keulimaan ja katseet suunnataan Göteborgiin, jossa Pixbo isännöi täysin sekasorrossa olevaa AIK:ta. Mahtiseura on liipaisimella sarjapaikkansa kanssa ja vieraiden kannalta on valitettavaa, että myös kammoiskussa olevalla Pixbolla on edelleen panosta viimeisessä ottelussa.

* Runkosarjan loppu riskittä – tsekkaa alhaalta ohjeet 25€ ilmaisvetoon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pixbo on tehnyt viime vuodet komeaa nousua “keskikastista” kohti sarjan kärkeä. Viime kaudella finaalit jäi yhden voiton päähän ja tältä kaudelta taskussa on jo Cupin kultamitalit. Joukkue seilaa kahdeksan ottelun voittoputkessa, eikä edes cupin kultajuhlat saaneet syöstyä junaa raiteiltaan. Tasaisen laadukkaan nipun johtohahmona häärivä Oskar Weissbach on tulevaisuuden tähtiloistoa yhdessä Daniel Kalentunin kanssa, ja kapteeni Gustav Fritzell on lähellä puhkoa 30 täysosuman rajaa. Maalinsuulla Jon Hedlund on planeetan ylivoimainen ykkönen ja luonnollisesti luo tällä saralla järkyttävän ison edun.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Pixbo Innebandy (@pixboinnebandy) jakama julkaisu


AIK satsasi tähän kauteen isosti mutta joukkue on ollut aivan totaali fiasko. Kaiken kruununa tukholmalaiset ovat valahtaneet niin alas, että teoreettinen uhka putoamiselle sarjaporrasta alemmas on täysin realistinen. Liam Åström ansaitsee puhtaat paperit, muttei kikkapoikakaan ole sen tason pelimies, että hän pelejä yksin pystyisi ratkomaan. Omissa kolisee sarjan toiseksi eniten, eikä pelillisestä punaisesta langasta ole tietoakaan. Alla on kauden tärkeimmän ottelun 4-13 murskatappio b-miehistöllä operoineelle Kalmarsundille, joten kasettikaan ei tunnu oikein kestävän.

Pixbo hakkasi “Gnagetista” kauden aiemmassa kohtaamisessa ilmat pihalle lukemin 5-11, eikä kaksikon lähihistoriakaan hirveämmin vieraita tässä puolla. Kotijoukkue on kaikilla mittareilla aivan eri kaliiberin nippu ja mikä tahansa muu kuin selvähkö kotivoitto olisi iso yllätys. Tasoituslinja voisi olla pykälää korkeammallakin, mutta ei Galaksinon antelias tarjous vetomielessä haittaa yhtään, pikemminkin päinvastoin.

Näin teet tällä vedolla 42,5€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Pixbo -2,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pixbo -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 42,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.