Ruotsin Superliiga ma 10.04. klo 17:00

Pixbo - Falun

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Markkina on jälleen ylireagoinut – Uhmapelaajat lunastaa mestarisuosikin avulla!

Pixbo haki perjantaina miehekkään 6-9 vierasvoiton Guide Areenalta ja kavensi ottelusarjan lukemiin 2-1. “Kettujen” ryöstö on jälleen kerran tykitetty seuraavan ottelun kertoimiin extrana sisään ja kevään ensimmäinen betsi mestarisuosikin puolesta näkee päivänvalonsa maanantaina!

Pixbo on playoffseissa toiminut Uhmapelaajien luotto pankkina ja puna-valkoisten erinomaiset otteet yllätti lähestulkoon kaikki muut. Tolppien välissä Jon Hedlund on ollut erinomainen ja temmokas Falunkin on aika-ajoin näyttänyt haavoitettavalta. Ykköspyssyjen takaa on löytynyt laatua ja etenkin Linus Nestorsson on nostanut runkosarjasta tasoaan huimasti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Falun taipui perjantaina kotikaukalossaan vasta kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana. Runkosarjan ykkönen on edelleen ylivoimainen mestarisuosikki ja tappio kolmospelissä toimikoon hyvänä herätyksenä Thomas Holmgrenin suojateille. Kärkiyksilöt Alexander Galante-Carlströmin johdolla ovat olleet melko jäissä mutta Malte Lundmarkin ja Emil Ruudin panos sarjassa kertokoon kaiken tarvittavan taalainmaalaisten materiaalin leveydestä.


Pixbolla on mahdollisuus lyödä sarja Wallenstam Areenalla tasoihin mutta kyllähän Falun edelleen on sarjassa jättimäinen suosikki etenemään finaaliin. Bookkereiden joka keväinen ylireagointi on jälleen vahvasti läsnä ja harvoin IBF saa edes vieraissa näin kovia kertoimia. Uhmapelaajat ei kaiva paniikkinappulaa esiin ja vedot pusketaan tässä ehdottomasti vieraiden suoralle voitolle. MrGreenin kärkikerroin tarjoillaan suoraa pöytään nautittavaksi rajakertoimen asettuessa 1,60 tuntumaan.