pe 19.04. klo 20:00

Pixbo - Falun

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Paniikkinappula on kaivettu esiin – Pixbo tyrmää mahtiseuran kanveesiin!

Pixbo on Ruotsin Superliigassa jälleen todellinen piikki jättiläisen lihassa. Sarjan katkaisu ei vielä keskiviikkona Lugnetissa onnistunut, mutta perjantaina Wallenstam Areenalla “Ketut” raatelee Falunista ilmat pihalle. Vierailija nauttii edelleen suurta arvostusta bookkereiden pihapiirissä, vaikka pelillisesti Pixbo on vienyt sarjaa aivan mennen tullen.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pixbo oli lähellä finaalipaikkaa jo viime kaudella, mutta taipui välierissä juurikin Falunille voitoin 3-4. Nyt takanreunaa koristaa jo aiemmin keväällä voitettu Cup-mestaruus, eikä sarjamestaruuskaan missään nimessä ole utopiaa. Jon Hedlund on tolppien välissä maan ylivoimainen ykkönen ja nuorisokaarti Daniel Kalentunin sekä Arvid Äsen johdolla on heittämällä sarjan parhaimmistoa. Ykköspyssy Oskar Weissbachia säästeltiin aiemmin viikolla vierasreissulla ja kotihurmiossa Felix Lanver pelaa elämänsä salibandya. Penkin takana Patric Löfberg on laittanut kilpaveljensä jo taputtamaan tatamia ja taktisesti “Ketut” on valovuoden edellä vastustajaansa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön UNIHOC (@unihocfloorball) jakama julkaisu


Mahtiseura Falun on “oireillut” tällä kaudella isosti. Runkosarjassa joukkue koki outoja dumppeja ja myös cup-finaalissa nykyinen välierävastustus jyräsi tähtisikermän yli. Materiaali on edelleen paperilla huippuluokkaa mutta esimerkiksi ikäloppu Johan Samuelssonin koneessa alkaa olla kilometrit tapissa. Thomas Holmgren on sarjan heikoimpia päävalmentajia ja viimeistään nyt sumuverho on häilynyt isonkin yleisön silmien edestä. Peli lepää täysin kärkihevosten yksilösuoritusten varassa ja jopa taiturimainen kaksikko Malte Lundmark – Emil Ruud on saatu Pixbon toimesta näyttämään täysin puulaaki-tason pelimiehiltä.

Falunilla on hienoinen paniikki päällä ja viime ottelussa tolppien väliin hypännyt Johan Rehn aloittanee voitokkaan ottelun jälkeen vieraiden maalinsuulla. Pixbo ei lyönyt keskiviikkona kaikkea likoon ja pelkästään ottelun alla annetut haastattelut kielivät siitä, että todellinen tyrmäys lyödään kehiin vasta perjantaina kotikaukalossa. Falun on pelillisesti todella köysissä ja tällä hetkellä kehäraakki Alexander Galante-Carlströmin maalien varassa. Pixbo on kirinyt materiaalieron täysin “eveniin” ja kotiluolassa se on katkopelissä suosikki, vaikka asiaa miten pyörittelisi!