Ruotsin Superliiga la 19.11. klo 17:00

Pixbo - Gävle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Nyt on ylimarssin tuntua ilmassa. Superliigan mustahevonen pilailee sarjanousijan kustannuksella!

Pixbo oli kauden alla sarjan mustahevonen ja on sitä edelleen. Sarjataulukon kuudessija on hyvä suoritus mutta parempaankin rahkeet riittäisi. Heikompiaan Ketut on pöllyttänyt isän kädestä, eikä sarjanousija Gävlekään liiemmin tule vastusta tarjoamaan.

Kokenut Martin Östholm johtaa sarjan pistepörssiä ja takoo maaleja liukuhihnalta. Vierellä viime kauden sensaatiomainen teho-duo Lanver-Weissbach ei ole äitynyt ihan samaan vireeseen joten kaikkia kortteja Göteborgissa ei vielä ole pöytään lyöty.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Gävle satsasi kesällä isosti rokkitähti Alexander Ruddiin ja hyökkäyspäässä homma toimii ikinuoren Billy Nilssonin kanssa varsin mallikkaasti. Pinkan tuhlaamisesta muutamaan “supertähteen” ei urheiluhistorian kirjoissa paljoa onnellisia loppuja ole tarjota, eikä sarjanousija sellaista Superliigassakaan tule kirjoittamaan.

Gävle on hävinnyt jokaisen ottelunsa ja oikeastaan tiukkaa venymistä Kalmarsundin vieraana lukuunottamatta riemunkiljahdukset ovat olleet vähissä. Omissa kolisee sarjan toiseksi eniten ja etenkin “isommat” ovat rallatelleet joukkueen verkkoon rumiakin loppulukemia.


Pixbo jatkaa voittojentiellä, eikä tässä varsinaista spektaakkelia saada millään aikaan. Yksikään seikka ei puolla vieraiden menestyksen puolesta ja pelimerkit lyödään tukevasti kotijoukkueen vähintään neljän maalin ryöpytykselle. Galaksinon tykkikerroin maistuu peleihin makoisasti!

Näin teet tällä vedolla 47,5€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Pixbon vähintään neljän maalin ylimarssille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pixbo -3,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.