Suomen Cup ke 29.06. klo 19:00

PK-35 - HIFK

Hegemonia-ottelu Suomen Cupissa!

PK-35:n ja HIFK:n paikallistaisto Suomen Cupin puolivälierissä on monella tapaa merkityksellinen. Joukkueet tuntevat toisensa, ja kentältä löytyy molempia joukkueita edustaneita pelaajia. Stadin keskinäisissä taistoissa on aina oma sähinänsä, joka korostuu tällä kertaa. Osittain sen vuoksi, että cupissa arpaonnensa avulla menestystä kairannut PK-35 on ollut Ykkösessä vaikeuksissa, ja osittain HIFK:n kentän ulkopuolellekin ulottuneiden vaikeuksien vuoksi.

Cupissa tulleen niukan SalPa-voiton jälkeen PK-35 on ottanut kahdessa Ykkösen ottelussa yhteensä yhden pisteen, joka tuli kotona JäPSiä vastaan. KTP:n luona kylässä eivät eväät riittäneet kovinkaan pitkälle, vaikka Kim Raimi halusi tästäkin ottelusta jotain hyvää löytää. Joukkueen ladattua akkuja juhannuksena, ei tähän otteluun pitäisi latauksen keräämisen olla vaikeaa. Isännillä on muutama pitkäaikaispotilas, muttei akuutteja tapauksia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Viime viikolla HIFK otti varmasti henkisesti elintärkeän vierasvoiton Ilveksestä Veikkausliigassa. Ottelu oli tiukka ja dramaattinen, mutta itsetunnolle täydet pisteet tekivät varmasti gutaa. Tosin seuran kassalle se ei ihmeitä tee, mutta tämän seikan pelaajat tuntuvat sivuuttaneen ammattimaisesti. Tämä ottelu on Rödalle erilainen, sillä aloite tulee cupin ottelussa olemaan tällä kertaa enemmän vierailla.

Pihlajamäessä tulee varmasti olemaan kova tunnelma, ja taisteluhenki heijastunee myös kentälle. HIFK on liigatasollaan ja tuoreella voitollaan suosikki. Ottelu pelataan kuumissa sääolosuhteissa, ja kaikki nämä tekijät osaltaan laskevat maaliodottamaa. Niinpä underista saa ihan kivan betsin lisäjännityksen luomiseksi. Ota William Hill salkkuusi leveyttä tuomaan – suosittelemme!

10 euroa pelirahaa