Kansallinen Liiga pe 17.06. klo 19:00

PK-35 Vantaa - Honka

Honka on tauluaan parempi!

Kansallisen Liigan viikonloppu lähtee liikkeelle Vantaalla, jossa paikallinen PK-35 ottaa mittaa FC Hongasta. Vantaalaisten kausi on sujunut vahvasti, ja siitä osoituksena on sarjan kakkostila. Honka ei sen sijaan ole lunastanut potentiaaliaan, vaan joutuu tätä menoa alempaan loppusarjaan. Viime aikoina espoolaiset ovat tahkonneet tasapelejä, joten nyt voitto varmasti maistuisi – se ei vain tule Vantaalta helpolla.

PK-35 jyräsi sarjajumbo NJS:n täysin maan rakoon viime ottelussa. Tasoerot sarjassa ovat kärjen ja häntäpään välillä melkoisen suuret. Kahdessa tätä edeltäneessä matsissa tuli kauden ainoat pistemenetykset. PK-35 pystyy monipuoliseen peliin, ja osaa pallonhallintapelin mainiosti. Joukkueen syömähammas on tähän asti ollut Karoliina Autio seitsemällä osumallaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Honka on vantaalaisille läpikotaisin tuttu vastustaja. Vaikka tuloksellisesti kausi on ollut oikein kehno, on joukkueen pelissä tapahtunut alkukaudesta kehitystä, ja tällä hetkellä koko joukkue on kunnolla kasassa. Maalinteko vierailla on tuottanut välillä vaikeuksia, ja paikkojen luominenkin on toisinaan työn ja tuskan takana. Ei joukkue silti niin huono ole, kuin tulokset antavat ymmärtää.

PK-35 on painettu kertoimissa oikealla tavalla suosikiksi, eikä kotivoitosta saa peliä aikaiseksi. Maalimäärissä päästään pikkubetsiin – PK-35 pystyy pitämään Hongan poissa maalisarakkeelta, mutta tuskin pääsee itsekään juhlimaan kovin montaa kertaa. Alle 2.5 maalia siis maistuu jossain määrin mansikalta.

10 euroa pelirahaa