ti 11.06. klo 18:30

PK-35 - JäPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uudella valmentajalla heti kuuhun – ei se nyt niin varmaa ole!

Ykkösliigan viikkokierroksella otetaan varaslähtö tiistaina Helsingin Pihlajamäessä, kun PK-35 ja JäPS ottavat keskikastin kamppailussa yhteen. Kymmenen pelatun kierroksen jälkeen isännillä on kymmenen pistettä ja järvenpääläiset ovat kaksi pistettä ja kolme sijaa edellä viidentenä. PK-35 tulee otteluun uusin opein, sillä viime ottelun jälkeen Kim Raimi sai tehdä kentän laidalla tilaa Tiago Santosille.

Ota Betreels haltuun – ilmaisveto kättelyssä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Santosilla on hyvät näytöt alemmista sarjoista, ja onkin mielenkiintoista nähdä, mitä mies tuo PK-35:een. Santos on ainakin itse puhunut ääneen maalinteon tärkeydestä. Joukkue tulee otteluun voitto alla, sillä viime töikseen Raimi johti PK-35:n derbyvoittoon KäPasta. PK-35:n miehistö on ihan peruslaadukas, joten joukkueella voisi kuvitella olevan sarjataulukossa nousupotentiaalia, jos asiat lähtevät oikeille raiteille uuden valmennuksen kanssa.

JäPS on pelannut nyt neljä ottelua ilman tappiota. Tasapelit Jaroa ja SJK Akatemiaa vastaan eivät kaikilta osin tulleet kovin vakuuttavan pelaamisen jälkeen, mutta kammottavan Jipolle kärsityn kotitappion jälkeen pisteitä on karttunut pussiin ihan mukavasti. Irfan Sadik on päässyt viime otteluissa maalien makuun, ja hyökkääjä on tälle tasolle kova luu. Loukkaantumisten suhteen järvenpääläisten tilanne on paranemaan päin.

PK-35:n potentiaali on siirtynyt kertoimiin liiankin kanssa. Niinpä JäPSin menestyksestä voi lyödä vetoa. Ristikakkosesta saa ihan hyvän betsin kouraan EM-kisoja odotellessa.

Betreels:

Ensi talletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto JäPS +0.5 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.