Ykkönen la 18.06. klo 20:00

PK-35 - JäPS

Cup-menestyjät vastakkain!

Ykkösen lauantaisessa iltapelissä kohtaavat kaksi tuoreeltaan Suomen Cupin puolivälierään edennyttä joukkuetta: PK-35 isännöi JäPSiä Pihlajamäessä. PK-35 on hieman onnahdellut sarjassa, kun taas JäPS on pienten nikottelujen jälkeen osoittautunut Ykkösen väriläiskäksi. Joukkueiden keskinäinen ottelu on todella mielenkiintoinen tasonmittaus, josta varsinkin isännät tarvitsisivat kipeästi pisteitä.

PK-35:lla kävi cupissa hyvä arpaonni, kun vastaan tuli Kakkosen SalPa. PK voitti ottelun 1-0 mitenkään erikseen loistamatta, ja alkoi jo ajoissa puolustamaan johtoasemaansa. Peli oli johdossa aivan liian passiivista ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan. PK:n peli on parantunut, mutta kylmä fakta on, että sillä on Ykkösessä tilillään vasta yksi voitto. Tasapeli KPV:tä vastaan oli tosin ihan rohkaiseva merkki.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LIS√Ą√Ą

JäPS on napsinut toukokuisen pohjakosketuksensa jälkeen pisteitä todella ravakasti. Suoraviivaisesti pelaava joukkue tuntuu aiheuttavan harmaita hiuksia vastustajilleen, vaikkei sen jalkapallo mitään taktiikan riemuvoittoa olekaan. Viikolla järvenpääläisten taisteluilmeen sai cupissa kokea Veikkausliigan AC Oulu, joka joutui lähtemään pohjoiseen tappio niskassaan. Riskejä JäPSin pelissä on, mutta asenne ja fyysisyys ovat rautaa.

Riskejä on myös JäPSin puolesta vetoa lyödessä, mutta näillä kertoimilla ei tätä pysty laistamaan. Kovalla itseluottamuksella vastustajiaan niittävä ryhmä vie Pihlajamäestä pisteen laskennallisesti todellakin useammin kuin joka toinen kerta. Tähän on helppo tarttua, ja vaikka maistuvuus on loistava, jäädään tässä mediumbetsiin.

10 euroa pelirahaa