Ykkönen la 07.05. klo 15:00

PK-35 - PEPO

PEPO aloittanut Ykkösen surkeasti!

PK-35 ja PEPO ovat p√§√§osissa viikonlopun Ykk√∂sen avausmatsissa. Pihlajam√§kel√§isill√§ on t√§h√§n asti pelatuista kahdesta Ykk√∂sen otteluista tasapelit, kun PEPO puolestaan on k√§rsinyt jo kolme tappiota ‚Äď sarjanousijan urakka ykk√∂sess√§ n√§ytt√§√§ siis todella hankalalta. T√§ss√§ ottelussa is√§ntien fokuksena on alakerran pit√§vyys, kun taas vieraiden ilonaihe olisi maalinteossa onnistuminen.

PK-35 pelasi viimeksi Ykkösessä kotimatsin Pargas IF:ää vastaan, ja tuloksena oli pettymykseltä tuoksahtanut tasapeli. Alkuvaiheessa pallo menetettiin vaarallisesti pariin otteeseen, ja vieraat pääsivät kahden maalin yllätysjohtoon, jonka PK-35 sai vaivoin kurottua kiinni. Joukkue on kuitenkin peruslaadukas, ja otteiden luulisi ajan oloon paranevan. Viikolla Suomen Cupissa Toukolan Teräs kaatui helposti 0-4.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

Myös PEPO pelasi cupia, ja kärsi shokkitappion Komeetoille lukemin 1-0, vaikka paikkoja maalintekoon lappeenrantalaisilla oli todella monta. Neljässä kilpailullisessa ottelussa on tehty siis yhteensä yksi maali, mikä ei tietenkään riitä kovinkaan pitkälle. Edellisessä ottelussa Jaro vei idästä pisteet kolmesti maalattuaan. Kiihkeimmät kannattajat vaativat jo päävalmentaja Janne Muhlia kilometritehtaalle.

Is√§ntien kertoimet on painettu jo hieman liiankin alas, mutta vastapeli ei maistu sek√§√§n. Maalim√§√§r√§ss√§ p√§√§st√§√§n sent√§√§n ottamaan kantaa ‚Äď PK:n pit√§isi t√§ss√§ p√§√§st√§ mukavastikin maalisarakkeellekin, eik√§ PEPO nyt ilman tekopaikkoja ole j√§√§nyt. Overissa on siis maistuvuutta tipsiin asti.

10 euroa pelirahaa