Suomen Cup ke 15.06. klo 19:00

PK-35 - SalPa

Jälleen yksi runsasmaalinen cupin matsi?

Keskiviikkoisesta Suomen Cupin välierästä saadaan JäPSin lisäksi kahdeksan parhaan joukkoon toinenkin Veikkausliigan ulkopuolinen joukkue. PK-35:n ja SalPan alkukaudet ovat sarjan puolella olleet molemmille pettymyksiä, joten onnistumisen tunnetta haetaan cupista. PK-35 on sarjatasoa korkeammalla, ja joukkueista merkittävästi laadukkaampi. Kakkosen nousijasuosikkeihin kuulunut SalPa ei ole kentällä lunastanut lupauksiaan, mutta täysin pihalla se ei jatkopaikan suhteen ole.

PK-35 on alkanut kokoamaan itseään liki katastrofaalisen kauden alun jälkeen. Silti Ykkösessä joukkue löytyy vielä putoamisviivan alapuolelta. Suurin ilonaihe viime ajoilta löytyy cupin edelliseltä kierrokselta, jolloin pihlajamäkeläiset löylyttivät Kakkosen Ilves-Kissoja vieraissa lukemin 2-7. Joukkueen puolustus on ollut alkukauden murheenkryyni, mutta Kim Raimi on saanut siltä osin pakkaa järjestykseen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

SalPan uusi alku on lähtenyt köhähdellen liikkeelle. Taye Taiwo pakkasi laukkunsa, ja palasi kotiin, eikä tuloksissa ole muutenkaan hurraamista. Varsinkin vieraspelit ovat olleet sarjassa vaikeita. Puolustus on joukkueen murheenkryyni – sarjassa on mennyt omiin keskimäärin kaksi maalia per ottelu. Edellisellä cupin kierroksella Kolmosen KJP meni salolaisia vastaan jo 3-0 johtoon, kunnes SalPa heräsi ja latoi kuusi rysää kouvolalaisten järkytykseksi.

 

Etenkin Kakkosen resursseilla kahden ottelun viikkovauhti on raastava, ja Tero Suonperän on mietittävä joukkueen kokonaisrasitusta. Kummankaan joukkueen alakerta ei ole täysin vedenpitävä, joten ottelun maaliodottama on korkeahko. Sitä kohden lähdetäänkin yrittämään – Mr Green on kertoimen suhteen maireana. Avaa samalla tili, ellet sitä ole vielä tehnyt!

10 euroa pelirahaa