Ykkönen to 04.08. klo 19:00

PK-35 - TPS

TPS katkaisee orastavan putken!

PK-35 on viimeisissä otteluissaan ottanut kaksi äärimmäisen tärkeää voittoa Ykkösessä: sarjasijoitus on noussut, ja joukkueen kovia kolhuja saaneelle itseluottamukselle voitot ovat olleet mittaamattoman tärkeitä. Viime viikonloppuna TPS vahvisti asemaansa sarjan kärjessä, kun niskaan hengittänyt KTP kompuroi Tammisaaressa. Tämä ottelu olisikin oiva tilaisuus lisätä kaulaa pahimpaan uhkaajaan.

Kim Raimin suojattien voitoissa oli se erikoisuus, että molemmissa peleissä joukkue oli ensin tappiolla. Raimi siis on pystynyt pelaajineen kääntämään pelejä, mikä on osoitus kasvaneesta henkisestä kantista sekä reagointikyvystä pelin vaateisiin. PK-35 on tehnyt maaleja paljon tehokkaammin kuin alkukaudesta, jolloin puolustusvirheiden lisäksi tehottomuus oli joukkueen helmasyntejä. Kokoonpanopuolella löytyy muutamia pitkäaikaisia poissaolijoita, pari rajatapausta ja pelikieltoinen Matias Hänninen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

TPS pelasi Jaroa vastaan kolmella topparilla, ja oletettavasti Jonatan Johansson jatkaa tällä systeemillä. Hyökkäyksessä syömähammas on ollut Simo Roiha kahdeksalla maalillaan, mutta yläkerrassa on kyllä mukavasti leveyttä. TPS on todella laadukas yhdistelmä, ja se on kerennyt kaatamaan tällä kaudella PK-35:n sekä sarjassa että liigacupissa. Loukkaantumisia Tepsillä on edelleen ihan riittävästi, mutta rinki on onneksi suhteellisen laaja.

Vaikka PK-35 on parantanut, on TPS paha vastus ‚Äď ehk√§ liiankin paha. Silti tekee mieli l√§hte√§ vieraiden kelkkaan jopa hieman alle kahden kertoimella. TPS ei halua pudottaa pisteit√§ n√§ist√§ matseista, sill√§ focus on suorassa nousussa. Niinp√§ joka peliin tullaan sill√§ mentaliteetilla, ett√§ pisteet l√§htev√§t mukaan.

10 euroa pelirahaa