Kansallinen Liiga pe 27.05. klo 19:00

PK-35 Vantaa - PK-35 Helsinki

Kaimat kohtaavat!

Jengi olisi varmaan innoissaan, jos Valioliigassa pelaisi kaksi Evertonia – tai La Ligassa taistelisi pisteistä kaksi Espanyolia. Naisten Kansallisessa Liigassa on jostain syystä kaksi PK-35:sta. Toinen on Vantaalla, ja toinen pitää majaansa Helsingin Pihlajamäessä. Jälkimmäisenä mainittu on oikeasti perustettu vuonna 1935, joten joku voisi Vantaalta ilmoittautua ja kertoa, mitä järkeä on pitää pääsarjassa kahta samannimistä joukkuetta.

Vantaalaisten puolesta on sanottava, että heillä on erittäin hyvä naisjoukkue. Menestykseen tuli pieni suvantovaihe lisenssisotkujen jälkeen, mutta tällä kaudella meno on ollut jälleen erittäin vankkaa. Seitsemän ensimmäistä ottelua joukkue voitti, mutta Ahvenanmaalla tuli niukka tappio Åland Unitedille. Ottelu oli tasainen, mutta vantaalaiset eivät saaneet läpäistyä ÅU:n hyvin järjestettyä puolustusta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Pihlajamäen kaimaseura on sarjassa viidentenä. Se on niin ikään hävinnyt ÅU:lle, ja sen lisäksi käkeen tuli sarjakärki KuPSilta. Kahdesta viime ottelusta joukkue otti täydet pisteet sarjan jumbokaksiolta. Joukkue on aloittanut kauden hieman odotettua paremmin, ja on selkeästi kuuden parhaan joukossa. Viime kauden kaltaista sarjapaikasta taistelua ei siis tulla tällä kaudella kokemaan.

Kotijoukkueen pitää olla tässä kahinassa selkeä suosikki, ja yleisesti ottaen markkinat niin ovat asian käsittäneetkin. Kerroinvertailussa William Hill on hyvin koholla – tällä tasolla kymmenyksen ero yleiseen markkinalinjaan on kova sana. Otetaan matalasta kertoimesta huolimatta siis suoraa voittoa WH:lle.

10 euroa pelirahaa