CS to 21.04. klo 14:30

Players - Sangal

Players vs Sangal RMR-karsinnoissa – Sangal varapelaajan voimin ison haasteen edessä

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

G2:n ohella turnauksen selvä ennakkosuosikki on Players (Gambit). Joukkue joutuu edelleen käyttämään kyseistä nimeä Ukrainan kriisin vuoksi, sillä Gambitin organisaatiolla on joitain suhteita Venäjän merkittäviin henkilöihin. Players kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Sangalin, joka joutuu käyttämään valmentajaansa ainakin ensimmäisen päivän otteluissaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sangal on todella heikko joukkue. Anonymon ohella yksi turnauksen heikoimmista. Joukkue ei ole pärjännyt mitenkään hyvällä tasolla edes omissa alemman tason otteluissaan, ja nyt joukkueen pitäisi jollain keinolla onnistua haastamaan Players, joka on edelleen yksi skenen vahvimpia joukkueita niin yksilötasolla, kuin myös joukkueena.

Sangalin rosteri on todella erikoinen sekoitus eurooppalaisia pelaajia, ja mukana on mm. saksalainen Robin “ScrunK” Röpke, joka on ollut skenessä jo monia vuosia saavuttamatta yhtään mitään. Sangalin osakkeita ei myöskään nosta se fakta, että joukkueen valmentaja Tugay “TuGuX” Keskin, joka tosiaan korvaa Caner “Soulfly” Kesicin on pelannut viimeisimmän HLTV:seen rekisteröidyn ottelunsa vuonna 2017. Tällöin herra pelasi keskiarvolta 0,90 ratingillä. Taso ei yksinkertaisesti riitä.

10 euroa pelirahaa