League One ti 22.03. klo 21:45

Plymouth - Cheltenham

Plymouth oikeaan aikaan jätti-iskussa!

Jalkapallon hiljaiset päivät jatkuvat alkuviikosta, ja tiistain huippumatsi on Englannin kolmannelta sarjatasolta: sarjan puolivälissä paistatteleva Cheltenham matkustaa loistavaan iskuun kohonneen sarjanelosen Plymouthin vieraaksi. Cheltenhamin loppukausi taitaa olla enemmän pelailua, mutta Plymouth pyrkii varmasti League Onen nousukahinoihin.

Plymouthin maaliskuu on ollut sarjassa vähintäänkin vakuuttava: viisi ottelua, joista yhtä monta voittoa maalierolla 10-0. Aivan huippujoukkueita ei vastassa ole ollut, mutta runi on silti vähintäänkin hyvä. Accrington kaatui selkeämmin lukemin kuin pelitapahtumat antoivat ymmärtää. Kokoonpanoa Steven Schumacher menee tuskin viikonlopusta mulkkaamaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Cheltenhamilla on sekä playoff- että putoamisviivalle matkaa 17 pistettä, joten liikaa ei Michael Duffin suojattien tarvitse tässä vaiheessa puristaa. Joukkue on terve, ja Duff luottanee myös hyvin pitkälti samaan kokoonpanoon, joka otti viikonloppuna kotivoiton AFC Wimbledonista. Cheltenham ei ole aivan terävin mahdollinen vierasjoukkue, sillä voittoja vieraista on kertynyt vasta kolme – tosin tasapelejä on sitäkin enemmän.

Plymouth on loistovireessä ja motivaatiokin puoltaa kotijoukkuetta. Niinpä kotivoittoa kuitille ilman sen kummempia kikkailuja. Mr Green tarjoaa topit – sinne siis!

10 euroa pelirahaa