League One su 25.09. klo 14:30

Plymouth - Ipswich

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappioton sarjakärki kovassa paikassa – kotialtavastaajaa on pakko kopaista!

Sunnuntaille League Onessa jää kierroksen herkkupala, jossa kohtaavat sarjassa kolmantena oleva Plymouth sekä koko sarjaa johtava Ipswich. Iltapäivän vieraat olivat ennen ensimmäistä kierrosta suosikkeja nousemaan sarjaporrasta ylöspäin, joten suosikkiasema on pitänyt hyvin kutinsa alkusyksyn. Sarja on kuitenkin pitkä ja tiellä kohti nousua on vielä paljon pomppuja.

Viime viikolla Plymouth oli pitkään vierasvoitossa kiinni myös kärkipaikoilla viihtyvää Portsmouthia vastaan, mutta isännät tulivat dramaattisesti yliajalla tasoihin. Viikolla otettiin suvereeni voitto Swindonista EFL Trophyssä. Viime kaudella play offit niukasti missannut Argyle vietti kesän liikaa säheltämättä, ja joukkue tuntuu olevan hyvässä balanssissa Steven Schumacherin alaisuudessa. Riveistä puuttuu pelikieltoinen Brendan Galloway.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

 

Kieran McKenna pisti viime kaudella Ipswichiin tullessaan joukkueen puolustuksen kuosiin, ja Tractor Boysin alakerta on ollut tällä kaudella suorastaan betonia. Sarjassa ensimmäinen tappio on vielä kokematta yhdeksän pelatun ottelun jälkeen. Viime viikonloppuna joukkue hukkasi kahden maalin johdon vieraissa, kun Sheffield Wednesday pungersi itsensä viimeisen vartin aikana tasoihin. Viikolla voitollisesti EFL Trophyssä esiintyneellä Ipswichillä on pari loukkaantumista.

Ipswich on joukkueista hieman tiukempi, mutta vieraspeli saa tehtävän aavistuksen verran kimurantimmaksi. Ei Plymouthia voi tästä ulos laskea, ja kertoimet Mr Greenillä ovat taas sangen anteliaita. Kaksi ja puoli kertaa rahat takaisin kotivoitolla ja tasapelistä panos palautetaan – ei se kehnompi diili ole. Äänestetään siis varovasti Ipswichin ensimmäisen tappion puolesta.