ti 06.02. klo 21:45

Plymouth - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leeds on huikeassa putkessa – mutta uusintamatsissa haisee yllätys!

Plymouth ja Leeds ottavat tiistaina yhteen FA Cupin neljännen kierroksen uusintamatsissa: Englannissa on joku kumman hinku pelata ylimääräisiä otteluita, eikä tässä vaiheessa cupia katsota pakolliseksi ratkaista ottelua kerralla. Molemmat joukkueet pelaavat Championshipissä – Plymouth on tässä vaiheessa sarjataulukossa 15. sijalla, kun huikeassa voittoputkessa lentävä Leeds kisailee jopa suorasta noususta Valioliigaan, ja on tällä hetkellä kolmantena.

Plymouth on mukavassa iskussa, sillä se ei ole kärsinyt tämän kalenterivuoden aikana vielä tappiota. Tälle cup-kierrokselle joukkue pääsi kaadettuaan Kakkosliigan putoamistaisteluun joutuneen Suttonin. Viikonloppuna Pilgrims haki vierasvoiton Swanseasta, vaikkakin hieman ottelutapahtumien vastaisesti. Myös tasan päättyneessä cup-koitoksessa Elland Roadilla Plymouth oli hieman ottavana osapuolena, mutta tuli silti toisella jaksolla tasoihin ja vei ratkaisun kotikentälleen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Plymouth Argyle FC

@Argyle
The moment the ball left Morgan Whittaker's left foot, the road to Argyle's first away victory of the season began. Relive the 1-0 win at Swansea City, including Morgan's winning goal and some fantastic celebrations at full-time.

In partnership with @StudioOneSW.

#pafc

Tasapeli Plymouthia vastaan on Leedsin ainoa kauneusvirhe viime aikojen kauniissa voittoputkessa. Daniel Farken suojatit ovat nousseet sarjassa nousutaisteluun samalla kun Ipswichin ote on kärjessä lerpahtanut. Motivaatiota varmasti löytyy, sillä seuraavalla kierroksella jatkoon mennyt joukkue pääsee jo kokeilemaan valioliigavauhtia. Poissaolot Leedsillä ovat keskittyneet puolustuspäähän. Isäntien pari vahvistusta eivät voi tähän cup-peliin osallistua, kun ovat jo toisia joukkueita turnauksessa edustaneet.

Plymouth ei ole kärsinyt kotonaan tappiota pitkään aikaan, eikä Leeds tule pääsemään helpolla tiistaina. Otetaan kotimenestystä tasoituksella – siis täyden ajan tasapelikin riittää lunastukseen. Leeds on joukkueista kovempiluokkainen, mutta kyllä kotietu ja muut tekijät tasoittavat tiettyyn rajaan asti puntteja.

Lyö 25€ veto – ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Plymouth +0.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi (palautetulla panoksella on 1x kierrätysvaatimus). ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.