ma 01.01. klo 17:00

Plymouth - Watford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Plymouth on kaikessa perässä, mutta yksi etu sillä on – lue lisää, mikä!

Uudenvuoden päivä on penkkiurheilijan juhlaa. On mäkihyppyä, dartsia ja tietysti brittifutista. Kello viiden teelle otetaan klassinen Plymouthin ja Watfordin välinen iltapäivätaisto. Kotijoukkue yrittää pitää putoamispeikon kaukana, ja Watford haluaisi varmasti kammeta itsensä nousukahinoihin. Joulun jälkeen kumpikaan porukka ei ole juhlinut, ja tässä matsissa on varmasti latausta, sillä voitotonta putkea ei halua jatkaa kumpikaan.

Plymouth on tähän asti pysynyt pinnalla hyvän kotimenestyksensä ansiosta: vieraissa on tähän asti hankittu vain viisi pistettä yhtä monesta tasapelistä. Devonilaiset ovat tällä hetkellä etsimässä uutta manageria, ja tämän matsin odotetaan olevan väliaikaisena koutsina toimivan Neil Desnipin viimeinen ottelu Argylen pääkäskijänä. Loukkaantuneita pelaajia ei ole kuin pari, ja kannattajat odottavat hyvien suoritusten jatkuvan kotona.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Watfordin elämä Championshipissä ei ole ollut mitään juhlaa toissakauden jälkeisen putoamisen jälkeen. Valerien Ismaelin suojatit jäivät viime kaudella taulukon puoliväliin, eikä tällä menolla tämänkään kauden jälkeen lennä hattuja ilmaan Vicarage Roadilla. Poissaoloista voidaan mainita Vakoyn Bayon pelikielto, eikä muutenkaan käytettävissä ole aivan täyttä palettia. Watfordin viime vieraspelit ovat kaunistaneet muuten melko arkista saldoa vieraissa.

Lähtökohdat ovat tasaiset, ja altavastaajaksi markkinoilla asetettu kotijoukkue kutkuttaa vetohermoa siihen malliin, että panokset laitetaan siihen suuntaan. Watford ei näytä tälläkään kaudella nousijajoukkueelta, ja matka jatkunee poissa parrasvaloista vielä ensikin kaudella.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Plymouth 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.