MM-karsinnat 2022 ma 15.11. klo 21:45

Pohjois-Irlanti - Italia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onnistuuko tukkoisuudesta kärsinyt hallitseva Euroopan mestari Italia kairaamaan pakkopisteet?

Italia on kovassa paikassa, kun se kohtaa ratkaisevassa MM-karsintaottelussa Pohjois-Irlannin. Tasapisteissä hallitsevan Euroopan mestarin kanssa majaileva Sveitsi pelaa samaan aikaan toisaalla Bulgariaa vastaan, joten Italialla on selkeä teema iltaan – voitolla kisoihin. Azzuri-mieliset muistavat tässä kohtaa taatusti 2018-kisojen MM-karsinnat, mutta Uhmapelaajat ei usko katastrofin uusiutuvan tällä kertaa.

Euroopan mestariksi itsensä viime kesänä taistellut Italia ei ole onnistunut MM-karsinnoissa missään tapauksessa parhaalla mahdollisella tavalla. Lohkovoitto olisi kuitenkin tyrkyllä, jos joukkue onnistuu Pohjois-Irlantia vastaan voiton nappaamaan. Oletusarvo on, että Sveitsi kaataa Bulgarian, joten pistemenetykseen ei tässä kohtaa Roberto Mancinin miehistöllä ole varaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Aiemmin Italian joukkueen vahvuudesta pudonneet Lorenzo Pellegrini ja Nicolo Zaniolo ovat luonnollisesti sivussa, minkä lisäksi ryhmästä puuttuu myös loukkaantumisista kärsinyt PSG-keskikenttä Marco Verratti. Hyökkäyspäässä joukkue jatkanee kolmikolla, jossa on nähty Andrea Belotti, Lorenzo Insigne, Federico Chiesa. Parasta potentiaalia Italia-hyökkäys ei ole näissä karsinnoissa onnistunut saavuttamaan, mutta riittävällä tasolla se on onnistunut. Alakerrassa pelannevat Pohjois-Irlanti -ottelussa puolestaan Francesco Acerbi, kapteeni Leonardo Bonucci sekä laiturit Emerson ja Giovanni Di Lorenzo.

Maaottelutauon ensimmäisessä kamppailussa Di Lorenzo onnistui maalinteossa, kun Italia pelasi 1–1-tasapelin Sveitsiä vastaan, mikä jätti lohkon ratkaisun roikkumaan viimeiselle kierrokselle. Maanantaina suurena ennakkosuosikkina otteluun lähtevä vierailija on kovimmassa paikassaan sitten EM-finaalin, mutta hienoisista vaikeuksistaan huolimatta joukkue on suoriutunut viime aikoina kovankin paineen alla hyvin.

Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5). Italia on pirullinen vastustaja päästessään johtoasemaan. Jos Italia saa aikaisen avausmaalin, ei sen tarvitse ottaa ottelussa turhia riskejä. Kotijoukkueen maalipaikat ovat todella kortilla, eikä Azzuri-puolustus ole helppo murrettava Gianluigi Donnarumma viimeisenä lukkonaan.