to 17.08. klo 18:00

Popyrin - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Termos mikä voitto! Jatkuuko Emil Ruusuvuoren lento myös Cincinnatin turnauksen kolmoskierroksella?

Upeasti Andrei Rublevin (ATP 8.) toisella kierroksella kaataneella Emil Ruusuvuorella (ATP 60.) vaikuttaisi jälleen kulkevan hieman haastellisempien vaiheiden jälkeen. Cincinnatin ATP 1000 -turnauksen kolmannella rundilla vastaan asettuu australialainen ikätoveri, niin ikään 24-vuotias Alexei Popyrin (ATP 58.) – pelaajilla on paljon muutakin yhteistä kuin ikä ja varmasti tiukka, viihdyttävä ottelu on tiedossa.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ruusuvuori takoi maailman kahdeksanneksi kovimman pelaajan Rublevin kumoon lukemin 2–1 (7–6, 5–7, 7–6). Erityisesti suomalainen loisti vastustajaansa verrattuna verkolla, kakkossyötöissä sekä palautuksissa – ei välttämättä ollen kaikessa merkittävästi vahvempi, mutta toteuttaen muun muassa edellä mainittuja selvästi TOP10-osaston kollegaa rohkeammin. Tällaisen kovan taistelusuorituksen jälkeen on betsimielessä tärkeää, että ei sorruta aliarvioimaan seuraavaa vastustajaa.

Popyrinin suurimmat vahvuusalueet ovat pitkälti samankaltaiset kuin Ruusuvuorella. Takarajalta australialainen on erittäin kykenevä haastamaan niin ikään vahvana baselinerina pidettävän helsinkiläisen. Toisaalta molemmilla on samankaltaisia taipumuksia sortua helppoihin virheisiin, kun vastustajat lyövät paljon alakierrettä tai esimerkiksi hyödyntävät stoppareita sekä kaaripalloja. On kiinnostavaa nähdä, millainen pelikirja näissä leireissä kaivetaan keskinäiseen kamppailuun. Isketäänkö heikkouksiin, vai luotetaanko omiin vahvuuksiin?

Ottelu haisee erittäin tasaiselta väännöltä, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Syötöstä muodostunee käänteentekevä elementti ja siinä molemmat ovat hieman ailahtelevia – toki Ruusuvuori onnistui myös tässä vahvasti Rublevia vastaan ja suomalaisen itseluottamus on muutoinkin korkealla kivikovan voiton jälkeen. Joka tapauksessa betsit isketään yli 24,5 peliä -kohteeseen. Tasainen vääntö voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.