Solvalla la 07.01. klo 14:45

T75-ravivihje - Pori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt paukkuu – Porin haastavasta seiskavitosesta suuret setelit!

Porissa paukkuu lauantaina pakkanen ja näyttää siltä, että 75-lunastajien pelikassakin paukkuu ja kunnolla. Lähtöjä etukäteen puntaroidessa tuli pari kertaa jo epätoivoinenkin olo, mutta kaikki kuitenkin järjestyi, kun muisti vanhat ravilait ja hengityksen. Rivi on valmis ja kustantaa sellaisenaan peesattuna 54€.

Jokimaalle siirretyt uudenvuoden ravit näyttivät menevän todella hyvin vihjerivin osalta, mutta lopulta Suuri Näpäyttäjä tuli ja vei kaksi lähtöä ohi. Viidellä oikein saatiinkin sitten vain hiluja. Poriin mennään uudella innolla ja suuret setelit tavoitteena. Porin seiskavitosta komistaa lähes 60 000 euron jackpot, joka nostaa kokonaispotin jopa 150 000 euroon.

Piikkejä on tälläkin kertaa kaksi. Tammadivisioonakarsinnassa luotetaan 40 metrin pakilta 16 Ice Wineen, joka on kanuunakunnossa ja tykkää kilpailla talvella. Tammalta on ennenkin nähty voittoja vastaavanlaisista tehtävistä. Tällä kertaa paalu on aika kevyttä kauraa, ja viimeksi pussissa pitkään ollut suosikki saanee mahdollisuuden, vaikka matkalla vähän tapahtuisikin.

Teivon Ravikeskus

@teivoteivo
D-Kulma -lähdön voittoon Ice Wine ja Ari Moilanen. Hevosen omistaa Apollo Holding Oy, hevosta valmentaa Leo Mönttinen ja hoitaa Kristiina Kivistö, onnea!

#ravit

Toiseen rivin tukipilariin liittyy juoksunkulkupsyykki: rivin päättävän kultadivisioonan ainoaksi ruksiksi jää 3 Hierro Boko, josta ei näytä tulevan edes suosikkia. Eniten toistaiseksi ruksatulle 10 Selmer I.H:lle voi tulla takarivistä vaikeuksia. Ensimmäiset keulat eturivistä voisi ottaa 4 Van Kronos, jolta Jarmo Saarela saanee halutessaan piikkipaikan. Tällä psyykillä Jokimaan maratonilla juhlinut ruuna kelpaa varmaksi.

Haastajadivisioona tuntuu todella vaikealta. Tästä otettiin pois ne kuusi hevosta, joiden voittoon ei uskota. Loput kelpaavat mukaan. Toisessa lähdössä suosikkikaksikko 1 Wiliam Way ja 11 Stonecapes Violet ovat vahvoilla, mutta 10 Father’s Hopen prosentit ovat jäämässä pieniksi, ja Esa Holopaisen nousukuntoinen valjakko kelpaa potinnostajana mukaan.


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Pronssidivisioonassa lähtö on tyydyttävästi tukossa neljällä suosikilla. Viidennen kohteen 15 Tulipiirto on jo hieman liikaakin vedetty, ja sille otetaan pari varmistusta. Etenkin kuskikomeetta Ville Pohjolan 1 Kotirannan Ilo olisi ravilla erittäin kova haastaja paalun ykkösradalta.

Kuudennen kohteen suosikilla, 1 Hotlinkillä on taulu koreana, mutta paljon pelattu ruuna on sen verran räjähdysherkkä tapaus, että takamatkalta otetaan kyvykkäimmät menijät mukaan. 5 Julmin palasi pitkän tauon jälkeen loppuvuonna radoille, ja olisiko uuden vuoden aluksi jo luvassa 75-menestystä pikkuyllättäjänä?

Vihjerivi:

I: 1, 4, 7, 8, 10, 12
II: 1, 10, 11
III: 16 Ice Wine
IV: 1, 3, 4, 6
V: 1, 14, 15
VI: 1, 5, 9, 12, 15
VII: 3 Hierro Boko
Yht. 54€