UHMAPELAAJAT la 22.10. klo 14:45

T75-ravivihje - Jackpot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Porin 75:ssa jälleen jackpot – haastava kierros voi tarjota kasan kahisevaa!

Lauantain 75-kierros ravataan Porissa, ja ohjelmassa on sekä suomenhevosten että lämpöisten puolella suurkilpailut. Perinteisessä 4-vuotiaitten suomenhevosten Satakunta-ajossa ykköspalkinto on 24 000 euroa, ja lämminveristen 70-luvulta asti ajetussa St. Legerissä voittaja kuittaa komeat 36 000 euroa. 75-pelissä on 70 000 euron jackpot, jonka myötä täysosumille on jaossa noin 220 000 euron potti.

Porissa on saatu aikaiseksi myös muita mielenkiintoisia ja haastaviakin pelilähtöjä. Vaikka Lipassi on Satakunta-ajossa jättisuosikki, voidaan lauantaina nähdä hyvinkin kova rivin arvo – sen verran kiharaisia kohteita mukaan mahtuu. Uhmapelaajien 48 euroa kustantavaan 75-vihjeeseen lähdetään kahden piikin kautta.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Ensimmäinen varmamme on toisen kohteen 5 Ypäjä Oriente. Ari Moilasen ohjastama tamma lähtee kovaa liikkeelle, ja on keulasta hyvin vahvoilla. Jos rivin päättää tehdä toisella taktiikalla, kannattaa muistaa 9 Baby Beyonce, joka on kammoiskussa, mutta juoksut menevät säännöllisesti pieleen.

Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Toisen piikin virkaa toimittaa kuudennessa kohteessa huippukuntoaan hakeva 1 Making Match. Viime vuoden derbynelonen on laatumenijä, ja jos Tapio Perttunen saa pidettyä alussa piikin, ovat ohittajat lopussa harvassa. Myös kovaa lähtevälle Ucciolle kelvannee selkä, eikä siinä tapauksessa kiihdytys mene tällä kertaa pitkäksi.

Tiina Naula

@TiinaNaula
Kriterium-voittaja Lipassi - hienoa, että vastikään edesmenneestä Apassista tuli vielä näin hyvä jälkeläinen. On lisäksi ori ja siis mahdollinen isälinjan jatkajakin, kun tähän asti Apassin parhaat jälkeläiset ovat olleet tammoja. #ravit @teivoteivo

Ensimmäisessä kohteessa kovaluokkaisin hevonen on 15 Hotlinki, mutta tämä on liian epävarma piikiksi. Rasteja siis tarvitaan kukkaron mukaan. Kansanvarmaa tulee toimittamaan Satakunta-ajossa 15 Lipassi, mutta nuoreksi suomenhevoseksi se tulee olemaan niin paljon pelattu, että varmistukseksi otetaan karsinnassa hyvin suorittanut 14 Rekilammen Sauli.

Neljäs kohde yritetään selvittää neljällä rastilla. 9 Double Strike on hyväluokkainen ja huippukuntoinen ruuna. 1 Winners Lane hyötyy hyvästä lähtöpaikasta ja kuuluu pakkorasteihin. Kovatasoinen viides kohde on näkemyksemme mukaan tukossa, kun ruksii numerot yhdestä viiteen. 2 Marschall Matchin Vermon voitto kannattaa katsoa videokirjastosta – suoritus dödsistä oli hulppea.

St. Legeriin saadaan mahtumaan neljä hevosta. Karsinnassa hirmujuoksun tehnyt 16 Consalvo, suoraan tauolta pärjännyt 7 Willow Pride sekä koko ajan hyvältä näyttävä 12 Main Stage ovat selkeitä valintoja. Lisäksi paalulta otetaan 3 Speedy Norwegian, joka reissun onnistuessa on yllätysvalmis.