MLS su 27.03. klo 23:00

Portland - Orlando

Portland liian suuri suosikki!

Viikonloppu saatetaan päätökseen MLS:n tahdissa – vastakkain ovat viime kaudella finaaliin asti kurkottanut Portland sekä Orlando, jota merkittävämpi menestys MLS:ssä on tähän asti kiertänyt. Kauden alku on tähän asti sujunut Orlandolta hieman paremmin, mutta molemmat hakevat otteisiinsa pääasiassa tasaisuutta.

Portland pelasi edellisellä kierroksella koko kauden huonoimman ottelunsa – matsi Dallasia vastaan oli käytännössä ohi jo reilun puolen tunnin jälkeen. Niinpä Giovanni Savarese tehnee tähän otteluun joitakin muutoksia. Loukkaantumiset kiusaavat isäntiä: poissa on puolenkymmentä peluria loukkaantumisen vuoksi ja lisäksi avainpuolustaja Bill Tuiloma on Uusi-Seelannin maajoukkueen matkassa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Orlando odottaa tältä kaudelta parannusta viime vuoden aikaiseen putoamiseen play offeista. Kausi on ollut vaihteleva, eikä joukkueen otteita ole tällä hetkellä kovinkaan helppo ennustaa. Vierailla ei ole tällä hetkellä mitään suurempia paineita keikauttaa kokoonpanoa uusiksi, vaikka mahdollisuuksia siihen olisikin. Viime ottelu oli kuitenkin paljon vakuuttavampi kuin isännillä. Orlandolla on pari ukkoa maajoukkuekomennuksella.

Portland on kertoimissa hieman liian iso suosikki, ja vieraiden kertoimissa on ilmaa. Toinen tulokulma voisi olla runsasmaalisuus, mutta tämä jätetään tällä kertaa piippuun. Orlandoa napataan händärillä ja jos pistekin lähtee matkaan, tulee lunastus.

10 euroa pelirahaa