MLS ma 12.06. klo 05:00

Portland Timbers - FC Dallas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maanantaiaamulle vetoidea! Vaatimaton Portland nauttii yliarvostusta!

Maanantaiaamun taisto MLS:ssä käydään Portland Timbersin ja FC Dallasin välillä. Portland on hieman pulassa Läntisessä konferenssissa, ja voittoja olisi altava tulemaan, ettei pudotuspeliviiva karkaa liian kauas. Dallasilla on pullat paremmin uunissa, sillä joukkue on tällä hetkellä tasaisessa lohkon kärkipäässä neljäntenä. Alla on mukava voitto konferenssia johtavasta St. Louis Citystä.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat peräti 150€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Ottelu oli ehkä hieman numeroita tasaisempi, mutta 2-0 voitto oli silti hyvä suoritus, ja antoi kahden tappion jälkeen Dallasille virtaa. Dallasin suvantovaihe kesti neljä matsia, joista saatiin otettua ainoastaan kaksi tasapelipistettä. Dallasin poissaolotilanne muuttui viime matsiin parempaan suuntaan, kun pari pelaajaa palasi sairastuvalta tositoimiin.

Affiliazione_Scommesse

@scommesse_italy
Get ready for a thrilling US MLS showdown! On 03/12/2023, Portland Timbers take on Dallas. Both teams have showcased skills and resilience. It's a clash of titans, battling for supremacy on the pitch. Don't miss the action! ⚽️🔥 #PortlandTimbers #Dallas #MLS #SportsBetting

Portlandilla on kourallinen loukkaantumisia, ja lisäksi Claudio Bravolla tuli korttitili täyteen, mikä tietää huilia. Viime aikoina maaliteko on tuottanut Timbersille ylivoimaisia vaikeuksia, sillä viimeisessä neljässä matsissa joukkue on scorannut vain yhden kerran. Joukkue on pärjännyt kotinurmella ihan kohtalaisesti, mutta kokonaisuudessaan tuntuu, että Timbersin perustaso ei ihan riitä näissä kekkereissä.

Portland on aivan liian iso suosikki tässä ottelussa, ja mepä otamme Dallasia lapulle. Varovaisemmat voivat vaikka lätkiä ristikakkosta tauluun, mutta suositus on suorasta voitosta, jonka kerroin on palkitseva – kuten Bluechipin uusien asiakkaiden tarjouskin!

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Toimi näin:

1. Siirry Bluechipille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 50€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌
5. Toteuta tämä vielä kahdesti ja lunastat yhteensä 150€ edestä herkkuja!

*Tarjous vain uusille asiakkaille, ensimmäiselle kolmelle talletukselle.