Mestarien liiga ti 19.10. klo 22:00

Porto - AC Milan

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuleeko siipirikkoiselle Milanille noutaja Porton käsittelyssä?

Tiistai on UCL-herkkua täynnä ja illan kutkuttavimpiin taistoihin kuuluu ilman muuta kuolemanlohko B:n Porto – AC Milan. Sérgio Conceiçãon ryhmä oli ensimmäisessä ottelussa Atlético Madridin vieraana sykähdyttävän hyvä, mutta Liverpool oli kakkoskierroksella liian kova pala. Jatkopaikan eteen on paiskittava lujasti töitä ja työmaa on kookas myös Milania vastaan.

Porto pelasi viikonloppuna cupissa käytännössä kakkosmiehistöllään, joten rasitusetu on laskettava ruutupaperille mukaan. Chancel Mbemba on hitusen puolikuntoinen, mutta Conceiçãon mukaan toppari on mukana kokoonpanossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FC Porto

@FCPorto
Preparação para o FC Porto-AC Milan 🔵⚪

#FCPorto #UCL #FCPACM


Rossonerin puolelta Zlatan Ibrahimovicin paluu on tietenkin hieno asia, mutta loukkaantumislista on silti pitkä. Ante Rebic, Mike Maignan, Tiemoue Bakayoko ja Alessandro Florenzi ovat loukkaantuneina ja Theo Hernández & Brahim Díaz koronassa. Franck Kessién pelikielto on vielä kirsikkana kakun päällä. Ei tule helppoa iltapuhdetta.

Pelivalintaan. Pienimaalisuus voisi periaatteessa kiinnostaa, mutta uskon Porton lähtevän matsiin puukko hampaiden välissä, joten yliviivataan under tässä kohtaa. Kupongille lähtee sen sijaan suora kotivoitto, mitä pidän hitusen nykykerroinasettelua todennäköisempänä. Vierailta puuttuu tärkeitä miehiä – etenkin Theon poissaolo on impaktiltaan merkittävä.