Mestarien liiga ke 04.10. klo 22:00

Porto - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Overia lapulle keskiviikon taistoon! Portolla on pahoja poissaoloja alakerrassa!

Keskiviikkona on tarjolla tuutin täydeltä UCL-herkkua ja Barcelonan vierailu Porton kotiluolassa Estádio do Dragãolla on ilman muuta yksi päivän herkullisimmista taistoista. Barcelona kellisti ensimmäisellä kierroksella tyylipuhtaasti Royal Antwerpin ja Porto oli puolestaan vahvempi Shakhtar Donetskin vieraana Hampurissa.

*Tienaa 25 euron ilmaisveto! Tsekkaa suuntaviivat vihjeen lopusta.

Tämä kaksikko oli liigapeleissään tositoimissa jo perjantaina eli levänneillä jaloilla pitäisi kummankin ryhmän olla keskiviikkona jalkeilla. Porto hävisi Benficalle Portugalin klassikkomatsissa ja Barcelona kepitti Sevillan kotona Sergio Ramosin oman maalin turvin. Keskiviikon matsi on ilman muuta Porton leirissä merkitty otteluna, joka on voitettava lohkovoittoon yltämiseksi.

FC Porto

@FCPorto
O regresso das noites europeias ao Dragão 🐉
𝑻𝒉𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒂𝒂𝒎𝒑𝒊𝒐𝒐𝒐𝒐𝒏𝒔 💙

#UCL #FCPFCB


Portolta puuttuu näillä näkymin ainakin Evanilson, Gabriel Veron, Iván Marcano sekä Zaidu Sanusi. Pepen ja Barcelonan riemukas jälleennäkeminen on yhä mahdollinen, mutta 40-vuotias toppariveteraani lienee sivussa. Barçalta puuttuu Raphinha, Pedri sekä Frenkie de Jong. Oriol Romeu palannee avaukseen.

Keskiviikon matsista on helppo odotella hyökkäysvoittoista. Porto ei kotona liikaa peruuttele ja Barcelonalla on nyt João Cancelon, Ilkay Gündoganin ja João Félixin myötä viimein monipuolisia aseita edetä maalipaikoille. Porton toppariosasto vaikuttaa lisäksi sen verran vajavaiselta, että eiköhän tässä etenkin vierasjoukkue innostu maalikarkeloihin.

Näin teet tällä vedolla lähes 44€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.