Mestarien liiga ti 14.03. klo 22:00

Porto - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Markkina aivan ulapalla! Porto näyttää tiistaina Interille kaapin paikan Estádio do Dragãolla!

Tiistaina jaetaan Mestarien liigassa lisää jatkopaikkoja! Porto hävisi ensimmäisen osaottelun Milanossa Interille 1-0, joten Sérgio Conceiçãon ryhmä lähtee altavastaajan asemasta paluuosaan Estádio do Dragãolle. Inter teki voitto-osuman San Sirolla vasta 86. minuutilla Romelu Lukakun toimesta ja Porto pelasi tässä vaiheessa jo vajaalla Otávion punaisen kortin takia.

Avausosa oli maalipaikkojen valossa jopa yllättävän tasainen. Porto loi maaliodottamaa noin 1,5 maalin verran eli epäonnekkaaksikin voi portugalilaisten iltaa kuvailla. Interin osalta huolta nostattavat myös otteet Serie A:ssa – kolmesta viimeisestä ottelusta on tullut kahdesti tappio eikä Lecce-kotivoittokaan ollut millään tavalla vakuuttava esitys.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ


Portolta on sivussa Otávio, jolla tietenkin tuli punaisesta kortista pelikielto päälle. Loukkaantuneina ovat mahdollisesti João Mário, Evanilson, João Marcelo ja Francisco Meixedo. Interiltä puuttuu ehkä vain Milan Skriniar – voi olla, että slovakialaistopparikin on kuitenkin kokoonpanossa mukana.

Markkina mieltää ottelun tässä vaiheessa tasabookiksi, mikä on suoranainen vitsi. Porton pitäisi olla selkeä ennakkosuosikki. Inter ei hyvästä kokoonpanotilanteestaan huolimatta vakuuta tällä hetkellä lainkaan otteillaan ja Dragãolla otetaan suurella todennäköisyydellä vastaan. Porton jatkopaikkaakin voi nakutella lapulle reippaasti yli kolmosen kertoimilla, jos isompien kertsien pelaaminen maistuu paremmin!

Revi kaikki irti Porton menestyksestä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Porto +0:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Porto +0” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.