ke 13.12. klo 22:00

Porto - Shakhtar Donetsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shakhtar pakkoraossa! Onnistuuko ukrainalaispoppoo maalinteossa Portugalissa?

Porto isännöi keskiviikkona massiivisten panosten ottelussa Shakhtar Donetskia. Barcelona päihitti viidennellä kierroksella Sérgio Conceiçãon suojatit ja eteni todennäköisenä lohkovoittajana jatkoon. Portolle riittäisi keskiviikkona tasapeli jatkopaikkaan keskinäisten pelien mitalla. Shakhtarilla on jopa pieni mahdollisuus voittaa lohko, mutta tämä vaatisi kolmeen pisteen lisäksi tupeloimista Barcelonalta.

*100 euron edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Porto on saanut hieman maalintekobootseja parempaan asentoon viime peleissään – alla on nyt pari peliä, joissa Os Dragões on nasauttanut kolme täysosumaa. Meno on ollut Portugalin liigassa melko vahvaa, vaikka esimerkiksi maaliodottamalukemissa on hieman jääty Sportingin ja Benfican varjoon.

FC SHAKHTAR ENGLISH

@FCShakhtar_eng
🤩 We start the new week, remembering how Taras Stepanenko scored against Porto at Estádio do Dragão in 2014 🧡

⚽️ #GoalOfTheWeek ⚒ #Shakhtar ⭐️ #UCL


Alan Varela ja Iván Jaime ovat kuntoutuneet kokoonpanoon kotijoukkueelta. Gabriel Veron ja Iván Marcano ovat sivussa. Wendellin ja João Márion pelikuntoa hikoillaan vielä kick-offin kynnykselle. Shakhtarilta Yukhym Konoplya, Ivan Petryak ja Lassina Traoré eivät ole pelikykyisiä.

Lapulle kelpaa keskiviikolle molempien joukkueiden maalinteko. Shakhtar on kyennyt tässä lohkossa luomaan paikkoja myös Barcelonaa ja Portoa vastaan. Marino Pusicin suojatit tarvitsevat kolmea pistettä, joten ainakaan yrityksen puutteeseen ei tule homma takuulla kaatumaan. Porto harvemmin jää kotiviheriöllä maaleitta!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat joukkueet tekevät maalin” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.