League One pe 18.11. klo 22:00

Portsmouth - Derby

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko joukkueiden maalitrendi League Onen perjantaiottelussa?

Portsmouth ja Derby ovat League Onessa play off -viivan yläpuolella tasapisteissä. Molemmilla joukkueilla on taloushistoriaa: Portsmouthia ei nykyisellään olisi enää olemassa, elleivät fanit olisi pelastaneet joukkuetta lähes kymmenen vuotta sitten, ja Derby on saanut viimeaikaisen velkakriisinsä jatkoksi uuden omistajapohjan. Aika näyttää, milloin joukkueista on palaamaan takaisin korkeammalle sarjatasolle kolmannelta leveliltä.

Pompey ei ole vielä hävinnyt kotonaan sarjapeliä tällä kaudella, mutta tasapelejä kotiotteluista on ollut yli puolet. Parin rästipelin ansiosta joukkue voisi olla vielä sijan korkeammallakin, mutta tasapelien olisi muututtava voitoiksi – 1-1 tasuri on liiankin tuttu tulos Danny Cowleyn suojateille. Poissaoloja isännillä on muutama loukkaantumisten vuoksi, ja onpa joukkueesta Joe Morrell Walesin joukkueessa MM-kisoissa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Pistevähennysten vuoksi Wayne Rooney ei saanut pidettyä Ramsia Championshipissä, ja Paul Warne yrittää saada kovia kokenutta joukkuetta uuteen nousuun. Viikolla Derby joutui pelaamaan FA Cupin uusintaottelun Torquayta vastaan, ja voitti makeasti 5-0. Warnen suojatit veivät Liverpoolin kakkosmiehistön pilkuille asti edellisen viikon EFL Cup -pelissä. Joukkue on siis hyvällä tiellä. Myös vierailla on muutama loukkaantuminen harminaan.

Vedoissa lähdetään siitä, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Portsmouthin viimeiset viisi matsia ovat päättyneet tällä tavalla, ja myös Derby on siihen päin kallellaan. Overiin verrattuna tämä on siitä hyvä betsi, että myös 1-1 tuloksella juhlitaan. Ja Galaksinon tarjouksella juhlitaan vielä enemmän!

Näin teet tällä vedolla 43,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ BTTS:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.