Nations League ti 27.09. klo 21:45

Portugali - Espanja

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Naurettavan kova Portugali jyrää kaikilla osa-alueilla! Onko Espanjan ruuti taas märkää?

Kansojen liigassa pelataan tiistaina kivikova herkkupala, jossa haetaan jo MM-kisoihin. Toki panoksena on myös lohkovoitto ja paikka tämän kilpailun pudotuspeleissä, johon isännille riittäisi tasuri. Espanjan olisi venyttävä voittoon, jotta kärkipaikka aukenisi. Kotijoukkueen miehistö on valovoimainen ja vierailla oli suuria ongelmia jo lauantaina – melko vaikeaa on vierasvoittoon uskoa.

Portugalin miehistöä on tällä hetkellä pidettävä Euroopan lippulaivana MM-kilpailuihin. Erinomaisesti roolitetussa hyökkäyspäässä Rafael Leao, Bernardo Silva, Bruno Fernandes sekä Cristiano Ronaldo eivät jätä kylmäksi. Vaihdosta peliaikaa kärkkyvät vielä Liverpool-timantti Diogo Jota sekä Ricardo Horta ja Pedro Neto.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Alakerta on Fernando Santosin miehistössä niin ikään eliittiä – kaksi maalia 0–4-voitossa Tšekin vieraana viikonloppuna viimeistellyt Diogo Dalot saanee jatkaa kehissä, vaikka João Cancelo palaa pelikiellosta Espanjaa vastaan viheriölle. Alakerrasta ovat toki sivussa Pepe sekä Raphael Guerreiro, mutta Cancelon tavoin Manchester Cityä edustava Ruben Dias täyttää erinomaisesti puolustuslinjan johtohahmon saappaat.

Portugal

@selecaoportugal
𝗧𝗥𝗔𝗜𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗩𝗶𝗯𝗲𝘀, Braga's Edition. ✌️😌⚽ #VesteABandeira #WearTheFlag

Espanjan vahvin osa-alue on eittämättä keskisektori, jossa saatetaan jälleen nähdä muiden muassa tuhoa Barcelona-paidassa kylväneet Gavi ja Pedri. Hyökkäyskoneisto on kuitenkin selvästi kevyempi isäntiin verrattuna. Ferran Torres sekä Pablo Sarabia ovat toki laatupelaajia, mutta Alvaro Moratan täydentämä kolmikko ei missään tapauksessa kestä laatuvertailua Santosin ryhmän yläkertaan.

Edellisessä kamppailussaan Espanjan maalintekovaikeudet olivat jälleen vahvasti läsnä, kun se konttasi Zaragozassa Sveitsiä vastaan 1–2-tappioon. Isäntä on päästänyt lohkovaiheessa viidessä matsissa ainoastaan kaksi maalia, mikä kertoo jo riittävästi siitä, kuinka vaikeaa portugalilaisten puolustuspermanentin murtaminen on.

Ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi kesäkuussa 1–1-tasuriin Sevillassa, mutta kotimatsissaan Portugali korjannee suhteellisen vaivattomasti voiton. 1×2-markkina tarjoaa isäntien kautta etua, johon tartutaan ilomielin – jopa erinomaisia numeroitaan parempi tähtisikermä korjaa Bragan illassa voiton ja etenee pudotuspeleihin.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Portugali” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,60 (2 x 2,30).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 460€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 230€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!