MM-karsinnat 2022 ti 29.03. klo 21:45

Portugali - Pohjois-Makedonia

Portugali ei sula! Pohjois-Makedoniaa uhkaa selkäsauna Estádio do Dragãolla!

Sensaatiomaisesti Italian MM-karsinnat päättänyt Pohjois-Makedonia jahtaa Portossa tiistai-iltana seuraavaa isoa päänahkaa. Portugali päihitti omassa välierässään Turkin 3-1, mutta ei matsi aivan ruusuilla tanssimista myöskään ollut. Burak Yilmazilla oli mahdollisuus tasoittaa peli rankkarista kymppi ennen loppua, mutta ylärima pelasti lusitaanit.

Make no mistake, Portugali on järisyttävän iso suosikki tiistaina ja Fernando Santos saa vieläpä avainpelaajia takaisin kokoonpanoon, kun Pepe on toipunut koronasta ja João Cancelo kärsinyt pelikieltonsa. Diogo Costa pitänee paikkansa tolppien välissä ja Rui Patrício jatkaa penkillä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Pohjois-Makedonialta Elif Elmas ja Tihomir Kostadinov ovat kärsineet pelikieltonsa, mutta Boban Nikolov on puolikuntoisena. Pelinkuva on lähes varmasti samanlainen kuin Palermossa torstaina. Blagoja Milevskin ryhmä kykenee tiiviiseen puolustuspeliin, mutta onnea on oltava valtava määrä matkassa. Portugalin hyökkäyskaaderi on laadullisesti selvästi Italian vastaavaa edellä.

Italian pelillinen alamäki oli melko selkeä EM-kisoista Pohjois-Makedonia -matsiin, joten sikäli yllätys roikkui ilmassa. Samanlaisia yllätyksen merkkejä on hankala nähdä Porton illassa. Jos Portugali iskee aikaisen avausmaalin, on matsi todennäköisesti pian taputeltu. Siinä vaiheessa, kun vieraat joutuvat avaamaan pakkaansa, on eväät syöty ja Portugali tappaa matsin vastaiskuista. Otetaan rohkealla -2:n aasialaisella tasoituksella Portugalia kupongille. Panos palautuisi esimerkiksi 2-0 -tuloksella.

10 euroa pelirahaa