MM-karsinnat 2022 su 14.11. klo 21:45

Portugali - Serbia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pääseekö Portugali suoraan kisoihin? Serbia on nälkäinen haastaja kutkuttavan A-lohkon ratkaisuhetkillä!

Portugali ja Serbia kohtaavat Lissabonissa karsintalohkonsa kutkuttavassa kärkikamppailussa. Lohkovoitto on kahden kauppa ja se ratkeaa tässä viimeisessä karsintakamppailussa. Isännille riittäisi ottelussa tasapeli, koska se on piikkipaikalla maalieron turvin – Serbia puolestaan tarvitsisi voiton suoraan kisapaikkaan.

Bernardo Silva palaa Portugalin vahvuuteen sunnuntaina, mutta punaista edellisessä kamppailussa Irlantia vastaan katsellut Pepe on puolustuslinjasta sivussa. Vierailla poissa ovat joukkueesta loukkaantumisten takia sivuun jääneet Matija Nastastic, Marko Petkovic, Filip Duricic sekä Darko Lazovic.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Portugalille riittäisi piste suoraan kisapaikkaan, ei sillä ole varaa peruutella Serbiaa vastaan. Luxemburgille ja Azerbaidžanille kovaa kyytiä edellisellä maaottelutauolla antaneella vierailijalla riittää taitoa hyökkäyspäässä, jossa operoivat esimerkiksi Luka Jovic sekä Sergej Milinkovic-Savic. Kovassa iskussa maaotteluissa on ollut myös 21-vuotias Fiorentinan hyökkääjä Dusan Vlahovic.

Portugali on kotikentällään ennakkosuosikki, mutta helpolla se ei kamppailussa pääse. Molemmilla ryhmillä on siis kasassa 17 pistettä ja tuleva kamppailu ratkaisee lohkovoiton. Pepen putoaminen puolustulinjasta voi sekottaa Fernando Santosin palapeliä, mutta vaihdosta löytyy esimerkiksi José Fonte, joka pystyy ainakin paperilla paikkaamaan profiilipelaajan puuttumisen.

Olisi melkoinen fiasko, jos Portugali ei pääsisi suoraan karsinnoista jatkoon. Helppoa iltaa sille ei ole sunnuntaina luvassa, mutta pelivalintana tasatulos (1X2) houkuttelee eniten. Kuten todettu, Portugalille riittää ottelussa tasapeli. Isännillä ei ole esimerkiksi kamppailun loppua kohden mitään tarvetta ottaa riskejä, mikäli Estádio da Luzin taululla komeilevat tasanumerot.