ti 04.06. klo 21:45

Portugali - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka käy Huuhkajille? Portugali marssittaa kehiin useita supertähtiä ja Ronaldon!

EM-kisoihin pian matkaava Portugali saa ensimmäisessä valmistavassa ottelussaan vieraakseen Huuhkajat. Suomelle kyseessä on todellinen testi, sillä isännän odotetaan olevan liikenteessä ykkösmiehistöllään. Vaikka avauksessa nähtäneen koko supertähtien kavalkadi, on syytä pitää mielessä matsin status.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huuhkajien EM-karsinnoista sekä -jatkokarsinnoista tuli pettymyksiä ja nyt on aika kääntää sivua. Markku Kanerva on edelleen Suomen peräsimessä, kun joukkue valmistautuu syyskuussa alkavaan Kansojen liigaan. Tällä viikolla edessä on Lissabonissa pelattavan Portugali-ottelun lisäksi vieraskamppailu Skotlantia vastaan perjantaina.

Portugali on yksi suurimmista voittajasuosikeista EM-kisoissa ja jo Suomea vastaa Roberto Martinez marssittaa viheriölle ykköstykkinsä, kuten Bruno Fernandesin, Rafael Leãon sekä Diogo Jotan. Lisäksi mukana on 39-vuotias Cristiano Ronaldo. Kun isännän nimilistaa rullailee, alkaa näyttää siltä, että Bundesliiga-mestarille Lukas Hradeckylle on luvassa työntäyteinen iltapuhde.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Viimeistelytreeni ✅

📸: Jimi Soinila

#Huuhkajat #MeOlemmeSuomi #PORFIN

Kanervalla on aiemmin ollut tapana olla rohkea ja kokeileva harjoitusotteluissa, mutta tässä tapauksessa Huuhkajat on pakotettu lähtemään taisteluun melko puolustusvoittoisella miehistöllä ja taktiikalla – palloa pitänee selvästi enemmän Roberto Martinezin luotsaama isäntä. Puolustajista kehissä nähdään ainakin Nikolai Alho sekä Richard Jensen, Miro Tenho ja Robert Ivanov.

Venetsian Serie A:han nostanut Joel Pohjanpalo on tätä nykyä Huuhkajien suurin toivo yläkerrassa. Teemu Pukilla ei tuoreimpien esitysten pohjalta pitäisi enää olla asiaa avaukseen. On syytä huomioida, että myös loistokauden Puolassa pelannut Benjamin Källman on vaihtoehto hyökkäykseen. Vaihtoehtoja kanervamaiseen – hieman erilaiseen harjoitusottelulähtestymiseen – tarjoavat esimerkiksi Casper Terho, Anssi Suhonen ja Oliver Antman.

Portugalin kokoonpano elää varmasti ottelun edetessä ja on vaikeaa uskoa, että Suomi jäisi tyystin ilman omia tonttejaan. Järkälemäinen ennakkosuosikki antautuu vähintään kerran, joten lapulle kelpaa molemmat tekevät maalin (kyllä) -kohde.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat joukkueet tekevät maalin – Kyllä” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.