Nations League su 05.06. klo 21:45

Portugali - Sveitsi

Portugali pelaa kotiyleisönsä edessä huippuvireisenä – häviääkö Sveitsi taas?

Portugali avasi Kansojen liigassa kelvollisella 1–1-tuloksella Espanjan vieraana. Seuraavana tähtisikermä pääsee isännöimään Sveitsiä, joka konttasi Tšekin vieraana omassa matsissaan ensimmäisellä kierroksella. Erinomaisessa vireessä oikeastaan koko kauden ollut portugalilaismiehistö on palaamassa huipulle EM-kisojen suuren pettymyksen jälkeen.

Fernando Santosin miehistöllä on ollut varsin mainio sesonki, kun katsotaan suorituksia viime kesän EM-kilpailujen jälkeen. Portugali on hävinnyt kymmenessä viimeisimmässä ottelussaan ainoastaan kertaalleen ja koviakin pelejä on ollut – vaihtuvia kokoonpanoja unohtamatta. Tällä hetkellä ryhmällä on kuitenkin jalkeilla paras tai ainakin lähes paras mahdollinen miehistö, jossa ovat mukana kaikki tärkeimmät tähdet.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sveitsi hävisi Kansojen liigassa avausmatsinsa 2–1-lukemin Tšekkiä vastaan, eikä joukkueen suoritus ollut kovin vakuuttava. Fabian Schär oli puolustuslinjassa jopa yllättävän epävarma, eikä Nico Elvedi pysty loputtomiin paikkailemaan toppariparinsa tekemisiä. Toki ensin mainitun pahimmat esitykset myös Newcastlessa tällä kaudella ovat syöpyneet seuran fanien verkkokalvoille kauhukuvina. Yann Sommer ei juuri puolustukselta apuja ensimmäisessä vierasmatsissakaan saanut ja nyt haaste on äärimmäinen.

Portugali nappaa kotiyleisönsä edessä rutiinivoiton Sveitsiläisiä vastaan ja kupongille naulataan kotijoukkueen voitto vähintään kahdella maalilla (Portugali -1,5). Espanja-matsin avaukseen saattaa olla tulossa isäntien puolelta pieniä muutoksia – esimerkiksi puoliajan jälkeen sisään tullut Ruben Neves lienee tällä kertaa avauksessa.

10 euroa pelirahaa