Nations League to 09.06. klo 21:45

Portugali - Tshekki

Portugalin näytöstä luvassa Lissabonin illassa!

Portugali ja Tshekki painivat Kansojen liigan A-liigan kakkoslohkossa ykkössijasta. Joukkueet ovat molemmat neljässä pisteessä ja Espanja puuskuttaa niskaan. Fernando Santosin Portugali lähtee isona suosikkina torstai-illan taistoon – onhan lusitaaniryhmä tällä hetkellä yksi maailman nimivahvimmista nipuista.

Tshekki sai raavittua Espanjalta tasapelin, mutta toki Jaroslav Silhavýn suojatit ovat olleet kahdessa ensimmäisessä matsissa jokseenkin onnekkaita. Tshekiltä puuttuu Patrik Schick kärjestä ja Jakub Jankto vasemmalta laidalta. Silhavý paljasti Jindrich Stanekin avaavan tolppien välissä Tomás Vaclíkin asemesta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Portugalin ryhmästä Rúben Dias on sivussa, joten Domingos Duarte avannee alakerrassa Danilo Pereiran kera, sikäli kun veteraanitoppari Pepelle on annettava lepovuoro tähän kohtaan. Rotaatiota Santos joutuu toki harrastamaan, mutta ei tämä mikään iso ongelma Portugalin tasoiselle ryhmälle ole.

Kotijoukkueen kerroin on jo tallottu alas, mutta pientä pelattavaa saadaan silti vielä tasoituksista. Otetaan Santosin ryhmää lapulle -1,5:n tasoituksella ja maltillisella patilla. Tshekin hyvästä tuloskunnosta huolimatta tässä on selkeä tasoero, joka voi eskaloitua isoksikin kotivoitoksi.

10 euroa pelirahaa