World Rally Championship to 19.05. klo 21:03

Ralli - Portugalin MM-ralli

Ogier podiumille Portugalissa!

Rallin MM-sarja on jälleen kevään korvalla uuden edessä, sillä vuorossa on ensimmäinen soraralli Portugalissa. Nyt sarjassa lennätetään soraa elokuulle asti, jolloin vuorossa on Suomen MM-ralli. Kolmen osakilpailun jälkeen Kalle Rovanperä johtaa sarjaa suvereenisti, mutta Portugalissa nuorta suomalaiskomeettaa odottaa kova haaste: kärkikuskin hommat sorarallissa.

Tienauraajan homma ei ole Portugalissa mikään herkkuhomma, semminkin kun sääennuste lupaa ralliin kuivia olosuhteita. Tämän tiedostaa Rovanperä itse, ja myös tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on ollut kommenteissaan hyvin realistinen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Portugalin ralliin palaavat myös tällä kaudella valikoivasti ajavat konkarit: Toyotan Sébastien Ogier sekä Fordin Sébastien Loeb ovat tällä kertaa viivalla. Monte Carlossa Loeb veti pisimmän korren, mutta Portugalissa erinomaisesti viihtyvä Ogier voi olla tällä kertaa vahvoilla. Elfyn Evansin alkukausi on mennyt päin sitä itseään, joten hänellä on tänä viikonloppuna näytön paikka.

Hyundailla on ollut kiinni ottamista muiden tallien alkuvuoden etumatkassa. Kroatiassa saatiin jo miehiä podiumille ja Portugalissa nähdään, kuinka paljon talli on pystynyt edelleen parantamaan. Mielenkiintoisen comebackin tekee soraspesialisti Dani Sordo, joka on Portugalin teillä kuin kotonaan. Mies vasta avaa kautensa, joten takamatkaa tulee siinäkin suhteessa. Thierry Neuville starttaa Roviksen jälkeen toisena perjantaina, ja saa tehdä oman osansa aurauksesta.

Rallissa on monta voittajaehdokasta, ja vasta perjantain edetessä nähdään lopulta, missä mennään. Täällä päässä suosikkina pidetään Ogieria, jonka top 3 -sijoituksesta saa Sportazalta makean kertoimen. Tämä kelpaa hyvin – nautimme ja kiitämme!

10 euroa pelirahaa