Championship ti 05.04. klo 21:45

Preston - Blackpool

Lancashiren derby on tasainen!

Tiistainen Championshipin tv-ottelu Prestonin ja Blackpoolin välillä on yksi saarivaltion klassisimpia derbyjä – kyseessä ovat Lancashiren alueen joukkueet, jotka pelasivat ensimmäisen kerran vastakkain jo reilut 120 vuotta sitten. Paikallispelin lisäksi muuta kiimaa ei tiistaina liikaa ole, sillä joukkueet ovat turvallisesti sarjataulukon keskikastissa.

Preston hävisi viikonloppuna Derbylle 1-0, ja joukkueen formi ei ole kovin hääppöinen: viimeisestä kolmesta ottelusta on onnistuttu saalistamaan vain yksi piste, eikä maaleja näissä ottelussa ole saatu aikaiseksi ainuttakaan. Kotona puolet Prestonin peleistä on päättynyt tasapeliin, joten voittaminenkaan ei ole ollut turhan helppoa. Putoamisviiva on 22 pisteen päässä, joten hätää ei kuitenkaan ole.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Blackpool on kerännyt kauden aikana yhden pisteen enemmän kuin derbyvastustaja. Ennen maajoukkuetaukoa Tangerines oli hyvässä jaksossa, mutta viikonloppuna ei voinut yhtään mitään Nottinghamille. Molemmilla joukkueilla on puolenkymmentä peluria sivussa, joten siitä ei voi suurta vaikutusta arvioihin laskea.

 

Odotettavissa on tasainen ja lähtökohtaisesti vähämaalinen vääntö. TV-derbyyn voi kantaa ottaa Blackpoolin jonkunlaisesta menestyksestä, sillä isossa kuvassa joukkue on ollut hieman pirteämpi, eikä otteluiden voittaminen ole ollut Prestonille mitenkään helppoa. Uhmakkaimmat vetävät suoraa voittoa, mutta suosituksena on tasoitusveto.

10 euroa pelirahaa