FA Cup la 28.01. klo 22:00

Preston North End - Tottenham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nälkäinen isäntä ja hurmoksellinen kotiyleisö vastassa! Kiinnostaako Tottenhamia jatkopaikka riittävästi?

Tottenhamilla on pari uutta kysymysmerkkiä ennen lauantain FA Cup -matsia Preston North Endin vieraana. Isäntä pelaa Mestaruussarjassa kohtuullista kautta ja alkuvuodesta pisteitä on irronnut jo kahdessa kamppailussa. Tässä kilpailussa joukkue punnersi Huddersfieldin ulos jatkosta edellisellä kierroksella ja se on nähtävä yllätysvalmiina myös vahvasti kakkoskokoonpanollaan operoivaa Valioliiga-jättiläistä vastaan.

Antonio Conten miehistöllä paluu pelikentille pitkän MM-kisojen tuoman tauon jälkeen on ollut äärimmäisen kaksijakoinen. Joukkue voitti toki maanantaina Fulhamin kliinisellä vierasesityksellä Craven Cottagella, mutta sitä ennen tuli kahdesti kuokkaan kovien kilpakumppanien Arsenalin sekä Manchester Cityn vieraana. On odotettavissa, että Conte kääntää kokoonpanonsa täysin ylösalaisin ja ravistelee pakkaa kunnolla.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla oli kovia haasteita jo edellisellä kierroksella, kun se kohtasi Ykkösliigajoukkueen Portsmouthin. Lopulta yksi laukaus maalia kohti riitti voittoon ja Harry Kane sai jälleen kerran nimensä maalisarakkeeseen. Tänä lauantaina tähtihyökkääjän pelaaminen on kuitenkin suuri kysymysmerkki. Sairastelusta kärsinyt Valioliiga-maalipörssin kakkonen (16) lienee vaihdossa, sillä Conte tuskin haluaa riskeerata tärkeintä hyökkäyspään pelaajaa. Bryan Gil puolestaan on kärsinyt pienestä kolhusta, mutta saattaa olla jopa avauksessa. Ainoastaan Lucas Moura on varmuudella poissa.

Preston North End FC

@pnefc
📺 𝗧𝗵𝗲 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗪𝗮𝗿𝗺 𝗨𝗽

⚪️ We reminisce with Michael Holt about his strike against Spurs and his time at Deepdale
⚪️ Build up to Saturday's FA Cup action

Watch the latest episode on YouTube now! 👇

#pnefc

Kuten todettu Spursilla oli jo Portsmouthia vastaan hämmästyttäviä vaikeuksia, vaikka se pelasi kotonaan. Palloilu oli kauniisti sanottuna virkamiesmäistä, hajutonta ja mautonta näennäistä hallintaa. Nyt vastassa on selvästi laadukkaampi joukkue, joka ei takuulla jätä etsikkoaikojaan käyttämättä. Valioliiga-joukkueet – ja erityisesti ne, joilla on valtaisat panokset pääsarjassa loppukauden osalta – eivät tällä hetkellä erityisesti kaipaa näitä kaljaliigavääntöjä.

On kiinnostavaa nähdä, millaisella ilmeellä ja muodolla Conten ryhmitys marssii Deepdale Stadiumin nurmelle. Varmaa on, että kotiyleisö on pähkinöinä eikä vieraille ole mitään ilmaiseksi tarjolla. Kotivoitto tai tasapeli (1X) palvelee betsimielessä sopivasti panostettuna – kerroin on loistava suhteessa lähtökohtiin. Joukkueiden todellinen tasoero tuskin tulee missään vaiheessa ottelua esille, jos Tottenham jatkaa samalla tiellä kuin edellisellä kierroksella.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – 1X), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – 1X” 25€ panoksella ja voit voittaa 77,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.