PDC ke 20.07. klo 23:00

Price G. - Chisnall D.

Uskomatonta kerrointa tarjolla megavireessä olevalle Chizzylle!

Keskiviikon kovin betsikohde löytyy Dartsin maailmasta. Käynnissä on World Matchplay -turnaus – tarkemmin ottaen kyseisen turnauksen neljännesvälierät. Keskiviikkona pelataan viimeiset neljä neljännesvälierää, joiden voittajat etenevät jo torstaina alkaviin puolivälieriin. Käynnissä oleva turnaus on äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä muutama nimi nousee turnauksesta esille todella kovan forminsa ansiosta. Yksi näistä on Dave Chisnall.

Englantilainen on heittänyt fantastisesti viime aikoina. Herra on voittanut viimeisestä kahdestakymmenestä ottelustaan peräti 16 matsia. Järjettömässä liekissä oleva Chisnall tekee tätä menoa hurjaa nousua kohti maailman kärkeä, mikäli herra pystyy pitämään tasonsa yllä. Viime aikoina maininnan arvoisia voittoja “Chizzyltä” ovat voitot Peter Wrightista, Michael Smithistä, James Wadesta sekä Gary Andersonista. Kyseessä on neljä tämän vuoden Premier Leaguessa pelannutta pelaajaa, jotka englantilainen suoraan sanottuna tuhosi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Nyt Chizzy saa vastaansa Gerwyn Pricen, joka ei ole edelleenkään palannut alkuvuoden formiinsa, jolloin Price piti koko maailman kärkipaikkaa hallussaan. Herran kokemat käsivammat ovat selvästi haitanneet Pricen pelaamista eikä alkuvuoden formista ole enään tietoakaan. Meneillään olevassa turnauksessa Price oli jo äärimmäisen lähellä tippua avauskierroksella, missä Walesista kotoisin oleva Price voitti Martin Schindlerin tiukasti lukemin 10-8.

Chisnallille tarjottava kerroin kelpaa lapulle mainiosti. Herra ei todellakaan ole niin suuri altavastaaja, kuin kertoimet osoittaa. Nähdäänkö Chizzy puolivälierissä?

10 euroa pelirahaa