PDC su 01.01. klo 21:40

Price - Clemens

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mitäs nämä Mr Greenin sedät oikein touhuavat – Pricelle selkeä markkinatoppi!

Uudenvuoden aatto vedettiin Ally Pallyssa henkeä, mutta uudenvuoden päivänä on jälleen täysi hulina päällä. Puolivälierien toinen nosto otetaan Gerwyn Pricen ja Gabriel Clemensin välisestä mittelöstä. Rugbystä dartsiin siirtynyttä Priceä ei tunneta tourin mukavimpana miehenä, mutta todella kova heittäjä walesilainen silti on – tästä on todisteena kahden vuoden takainen MM-titteli. Clemensillä ei ole Pricen saavutuksiin verrokkeja, vaikka mies ihan kelpo viskaaja onkin.

Price on päässyt turnauksessa tähän asti helpolla. Jose Oliveira de Sousa sai walesilaista vastaan sentään erän, mutta sekin matsi oli vahvasti lihaskimpun hallinnassa. Parasta ei ole vielä tarvinnut näyttää ja kovimmat checkoutit ovat pysyneet vielä hihassa. Tällaisenaan voisi ennustaa, että Price tulee menemään turnauksessa pitkälle – kenties perille asti. Ainakin puolivälierässään mies on todella selkeä suosikki.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Clemens on ollut tähän asti myös turnauksessa kelpo vireessä, mutta on pakko sanoa saksalaisen joutuneen lähemmäs rajojansa kuin puolivälierän vastustajansa. Clemens eteni ensimmäisenä saksalaisena MM-kisojen puolivälierään kaatamalla Alan Soutarin selkeästi erin 4-1. Jos ihan kylmän viileästi ottelua analysoi, oli tulos enemmän Soutarin huonoutta kuin Clemensin erinomaisuutta.

Priceä vastaan Clemens joutuu aivan eri puntariin, eikä tästä ottelusta ole realistisesti ajateltuna ihmeitä odotettavissa. Veto lähtee tasoituksella, eli hakusessa on Pricen vähintään kolmen erän voitto. Mr Green vastaa betsinnälkäisen tikkakansan huutoon aivan upealla, markkinalinjasta poikkeavalla kertoimella, johon tartutaan oitis.