PDC to 06.10. klo 23:00

Price G. - Cullen J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Terve! Gerwyn Price voittoputkessa! Pystyykö Joe Cullen pysäyttämään The Icemanin?

Dartsin World Grand Prix -turnauksen puolella jatketaan torstaina neljännesvälieriä. Illan kovatasoisimmassa ottelussa maailman ykkösmies Gerwyn Price saa vastaansa Joe Cullenin. Ottelu alkaa klo: 23:00, ja se pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla. Price on kertoimien valossa iso ennakkosuosikki. Lapulle painetaankin herran 1,5 -pelin minusmerkkistä tasoitusta, sillä “The Iceman” on tikissä.

World Grand Prix -turnaus pelataan siitä erikoisella formaatilla Dartsin normiturnauksiin verrattuna, että jokainen legi pelataan ns. “double in, double out” -periaatteella. Suomeksi tämä tarkoittaa siis sitä, että jokainen legi on myös aloitettava tuplalla tai häränsilmällä. Normaaliahan on, että legi voidaan aloittaa millä tahansa, mutta lopetus on heitettävä tuplarinkiin.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Pricen formi on ollut viime aikoina todella hyvä. Herra on voittanut viimeiset viisi ottelua putkeen, ja viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan ottelua. Cullen puolestaan on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta kolme, ja kymmenestä seitsemän.

Mikäli Price jatkaa samanlaista vyörytystä, lähtee herra todella hyvin asetelmin illan otteluun. Price on voittanut todella kovia vastuksia viime aikoina eikä edes nousevat ja kovassa formissa olevat nuorukaiset ole onnistuneet vanhaa konkaria kukistamaan. Kun Cullen on selvästi epätasaisempi, porskuttaa Price samalla tutulla formilla ilman ailahduksia.

PDC Darts

@OfficialPDC
SCHEDULE!

Here's how the games shape up for the Last 16 of the 2022 @BoyleSports World Grand Prix.

Some brilliant ties to come!

#WGPDarts