PDC pe 22.07. klo 23:30

Price G. - de Sousa J.

Price vs de Sousa! Dartsin World Matchplayn viimeinen puolivälieräottelu!

Dartsin World Matchpaly -turnauksen kaksi viimeistä puolivälierää pelataan perjantaina. Luvassa on äärimmäisen jännittävät ottelut, sillä otteluiden voittajat etenee turnauksen neljän parhaan joukkoon pelaamaan välieriin paikasta finaalissa. Häviäjät puolestaan tippuvat turnauksesta ulos.

Illan toisessa ottelussa maailmanlistan sijalta 2 löytyvä Gerwyn Price saa vastaansa portugalilaisen Jose de Sousan. Ottelu alkaa klo: 23:30, ja se pelataan paras 31:stä legistä -formaatilla. Asetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä Price on otteluun selvä ennakkosuosikki, mutta bookkerit odottavat Sousan olevan selvästi vahvempi scoraamaan. Mielenkiintoinen päätelmä, sillä turnauksessa tähän saakka Price on ollut muutamalla pisteellä parempi kolmen tikan keskiarvossa, ja samalla heittänyt vain kaksi 180s:ä vähemmän.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

de Sousa on toki erittäin tarkka heittäjä, jonka pelit joskus kaatuvat herran heikkoon laskutaitoon. On kuitenkin otettava huomioon, että Price on aivan maailmanluokan heittäjä, joka on jatkuvasti nostanut formiaan käsivammojensa jälkeen. Price todisti kykynsä jälleen neljännesvälierissä voitettuaan äärimmäisen kovavireisen Dave Chisnallin. Price toimitti ottelussa uskomattoman 164-lopetuksen.

Pricen peak on huomattavasti korkeammalla kuin de Sousan. Nyt pelataan isojen poikien pelejä, missä de Sousa ei ole historian saatossa ollut läheskään yhtä kova, kuin Price. Kokemus ja kylmäpäisyys ratkaisee, ja kuka olisikaan kylmäpäisempi, kuin Mr. Ice.

10 euroa pelirahaa