PDC ti 20.12. klo 00:00

Price G. - Woodhouse L.

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gerwyn Price saa kovan vastuksen heti herran ensimmäiseen otteluun!

Dartsin World Championship -turnauksen maanantain viimeinen ottelu on erittäin mielenkiintoinen. Kyseinen ottelu nimittäin toimii Gerwyn Pricen ensimmäisenä otteluna tämän vuoden mestaruuskisoissa. Yhtenä voittajasuosikkina pidetty Price saa kuitenkin heti avausottelussa hyvinkin kunnioitettavan vastuksen vastaansa, kun lavalle samaan aikaan astelee Luke Woodhouse. Herrojen välinen ottelu alkaa keskiyöllä klo: 00:00.

Paras viidestä pelistä -formaatilla pelattava ottelu on hyvin nopeasti ohi. Onneksi ottelun ennakkoasetelmat ei povaa ottelusta aivan yksipuolista, sillä vaikka Gezzy selvästi parempi heittäjä onkin, on Woodhouse todellakin esiintynyt edukseen tänä vuonna. Kahdessa viimeisimmässä näiden heittäjien välisessä kohtaamisessa Price on ollut parempi molemmissa lukemin 6-4 tiukkojen otteluiden päätteeksi.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Price ei myöskään ole ainut kärkiheittäjä, joka on melkein taipunut Woodhousen edessä. Myös muut ovat joutuneet toteamaan Woodhousen potentiaalin. Ottelun kerroinasettelu ei ole allekirjoittaneen mielestä aivan kohdillaan, sillä jos kahdessa viimeisessä ottelussa täysin samalla tasolla Pricen kanssa pelannut Woodhouse saa 1,77 -kerrointa sille, että herra nappaa vainb yhden pelin ottelussa, niin OK. Se otetaan.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live