CS la 03.12. klo 20:50

PROSPECTS - EYEBALLERS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasabookkiin asetetun ottelun kertoimissa selvää valueta! – flushan ja JW:n kokemus puhuu!

Lauantai on Counter-Striken puolella erittäin viihdyttävä. Kun ilta aloitetaan UK-Derbyllä, missä Into the Breach sekä Endpoint taistelevat mahdollisuudesta nousta ESL Pro Leagueen, jatketaan sitä aivan uskomattomalla maxbetillä Falconsin ja Permittan välisessä ottelussa. Päivä lopetetaan Ruotsin derbyyn, missä PROSPECTS saa vastaansa Robin “flusha” Rönnquistin ja Jesper “JW” Wecksellin EYEBALLERS:n.

EYEBALLERS on paperilla hitusen parempi joukkue, kuin PROSPECTS, mutta kokemuksen puolesta aivan järisyttävästi vahvempi. EYEBALLERS:n legendakaksikko flusha ja JW eivät välttämättä tilastojen valossa ole enään kirkkainta kärkeä, mutta kokemuksen sekä peliälyn puolesta edelleen tuhansia kilometrejä PROSPECTS:n nuorisojoukkuetta edellä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

EYEBALLERS tulee poistamaan otelussa vakipoistonsa Nuken, kun PROSPECTS puolestaan poistaa Vertigon. EYEBALLERS saa itselleen esimerkiksi Infernon, kun PROSPECTS puolestaan valinnee Mitagen. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Overpass, sillä EYEBALLERS poistaa varmastikin Ancientin, kun puolestaan PROSPECTS poistanee Dust 2:n.

Kolme tasaista karttaa, joissa parempi joukkue nousee voittajaksi. EYEBALLERS:n kokemus sekä se fakta, että joukkue on voittanut kaikki edelliset kolme ottelua ruotsalaisjoukkuetta vastaan tukee tasabookkiin asetetussa ottelussa joukkuetta. Pienellä panoksella EYEBALLERS:n kerroin talteen!

EYEBALLERS

@EYEBALLERS
"KNOCK KNOCK, WHO'S THERE" @JW1 🐐🔪

Over the course of two seasons in @SECSGO, he has completely dominated with his knife on the servers making a total kill count of 19 and here's a bunch of them 💀

Tag the 🇸🇪 players that got knifed 🔥

#EYEWIN #KnifeTribute📽️ @z0rchY ♥️