Ligue 1 ke 11.01. klo 22:00

PSG - Angers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lionel Messin ensiesiintyminen! Tinttaako PSG rökälenumerot taululle, kun supertähdet palaavat kehiin?

PSG on palannut MM-kisojen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä kentille Ranskassa, mutta keskiviikon ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä. Isäntä saa suurimmat tähtensä takaisin kokoonpanoon ja esimerkiksi hyökkäyspään superkolmikko on ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen yhdessä viheriöllä. Vierailija ei ole liikenteessä parhaalla kokoonpanollaan ja sille on todella hikinen iltapuhde tiedossa.

Kovat odotukset on Pariisin keskiviikkoiltaan ladattu, kun Lionel Messin odotetaan marssivan ensimmäistä kertaa kaiken voittaneena pelaajana Parc des Princesin nurmelle. Tiettävästi myös Neymar on valmis hyppäämään takaisin kehiin oltuaan hiljattain pelikiellossa. Tämä tarkoittaa, että superkolmikko – jonka täydentää Kylian Mbappé – on ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen kehissä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
📸 L'entrainement de veille de match en images !

🔜🏟 #PSGSCO

PSG:llä on siis parempi kokoonpanotilanne kuin kertaakaan MM-kisojen jälkeen. Sivussa ovat ainoastaan pelikieltoaan kärsivä Achraf Hakimi sekä sairastuvalla varmuudella olevat Presnel Kimpembe ja Nuno Mendes. Lisäksi Renato Sanchez on pieni kysymysmerkki, mutta toisaalta tällä ei avaukseen olisi asiaa muutenkaan.

Vierailla on paljon pelaajia telakalla ja esimerkiksi Sofiane Boufalin pelaaminen on kysymysmerkki. Angers on jäänyt kokonaan maaleitta kolmesti peräkkäin eikä maalinteko ainakaan helpotu ylivoimaista tähtisikermää vastaan. Valitettavasti Angers ei mitenkään voi kestää superkolmikon iloista jälleennäkemistä ja vahva turpasauna on tiedossa Pariisin keskiviikkoillassa. Betsivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kolmella maalilla (PSG -2,5).

Betsaa PSG:lle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – PSG -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – PSG -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.